Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

:: Jalan2 with AK's ::

Sabtu kan,.. xder plan apa2,.. tup2 amy ngan wen ajak kita g sg.wang...fuh !!! for info, lama sungguh kita x jejak kan kaki kat situ,... dolu2 masa zaman sekolah adalah,, siap g main game kat atas sekali tueee,... kawasan bukit bintang nie kan ker bz, so we all plan g 1 kete jerk, amy pickup kita kat umah, then amik wen,... terus g brunch dolu,.... baru menuju ke destinasi perancangan,.. !!! kitaorg brunch kat CoffeBox gombak,... sedap gak menu2 kat situ,.. wen siap blasah nasi lemak ngan mee wantan tueee,.... amy ngan kuehtiaw cantonese(xsilap lah nama nyer ),.. kita nasi goreng ja,....
*iza x join sbb outstation ke pangkor,... ayu pulak kena keje,... so kami bertiga sajer lah,...hurrmmm


wen dgn menu mee wantan

amy ngan menu yummy !!!

my menu,... CoffeBox Fried rice

me & wen

Sampai2 jerk sg.wang,.. terus kagum,... masih meriah macam dolu2,.. orang punyer lah ramai, maklum lah,dh dekat chinese new year,.... amy ngan wen yang shopping pun,... kita hanya melihat sebab budget bulan nie ya adoooo, dah terlebih,... jadi coci2 mata jer lah,...si wen siap buat eyelash extension,.. sib baik bulu mata kita mmg dah asli panjang so xyah nak gedik2 buat hokeyyy !!! sepasang mata kos nyer RM100 ja,.. kalau pandai jaga leh tahan 6bln...next month dah plan nak g lagikk ke situ sebab dah ada brg yg ku akan terjah,...amy plak nak buat cam wen tue,.. kasi panjang itu bulu mata lahhhh !!!

nie ler tempat wen buat eyelash extension

Dalam prosess

Bulu Mata Sebelum

Bulu Mata selepas,... wow !!!

bertiga ja !!!

posing sementara tunggu wen !!!

amy gorgeous !!!


Nak story sikit,.. ada kisah seram masa kat sg.wang niee,... masa tue kan, kita terpisah dgn wen & amy,.. kita jalan2 masuk2 lah kedai yg ada,.. then kita baru pasan ada sorang mamat nie sibuk ikut kita,... kita dh cuak,.. tetiba dia datang dekat, dia cakap 'HAI',... huh !!! jantung nak gugur, dalam hati dah takut gilerrr,....kita call wen x angkat plak, maybe dia x dgr phone,... then kita masuk 1 kedai kasut nie,... ada ramai org kan,... tetiba dia dtg dekat lagi,... masa tue kita dah nak nagis dah !!!,.... kita terus cepat2 kuar dari kedai tue,... masa tue tangan laju jerk call wen ngan amy,... tetiba kita dgr sora panggil nama kita,.. fuhh!!! syukur gilerrr, wen ngan amy depan mata,... kita terus pegang tangan wen,.. citer kat diowg apa jadi,... sekali wen bg ayat "haaa, tue lah berani lagi jln sengsorag",.. hahahaha x pasal kena bebel,.. !!!

@opis ayu

ayu & amy

@WangsaWalk

@TGV,.. Layan movie Narnia

Habis jerk kat Sg. Wang,.. amy cakap nak blanja tgk wayang, jadi kitaorg menuju pulak ke WangsaWalk,..OTW tue siap singgah opis ayu,.. kebetulan dah dekat kul 5 waktu ayu habis keje,... so ayu akan menjoin kan diri utk tgk wayang !!!...plan nak tgk Narnia,... Sampai WangsaWalk wen lapor,.. so sessi makan lagikk,.. tapi kita x makan sbb termengidam nak makan charkuehtiaw Mali's kat Bunga Raya,... jadi plan plak habis tgk wayang g makan kat situ,.... Sib baik dapat tgk Narnia sbb past nie dah xder dah,... diowg suma dah besar,,... huh!!! akan miss citer nieee,.....

Sampai umah dah dekat kul 12mlm,.... giler betul lah,.. mmg betul2 berjalan,....sok pagi , kaki terus sakit2,.... tapak kaki lagi sakit,... tue lah bahana seharian berjalan,.... rasa2 nyer lebih 10,000 langkah ( sahut seruan kem. kesihatan),... Can't Wait for next Month,... jalan2 lagiikkkk !!!!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah