Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

:: Petrosains & Makan2 ::

Sabtu kan,.. kita kan xder plan kan,... konon2 nak menyertai "Treasure Hunt" anjuran putrajaya,... duk plan lah ngan alang, tapi apakan daya,.. kerja alang tidak mengizinkan,... so duk umah sudah,...

Kita duk umah pada hari Sabtu,... mcm x sesuai jerk,.. hehehehe,.. akhirnya alang ajak kita g Petrosains, sbb alang nak bawak anak buah kesayangan si Ariff,.. yg asik ler tuntut janji yg alang nak bawak dia g Petrosains @KLCC,... Janji kul 11pg @KLCC,... kita g naik train jerk, malas nak drive sampai situ, yg kompem susah nak dapat parking,... Alang sempat ler masuk opis dulu pagi tueee !!!!

Ariff

MakYang & Ariff,..


Dah gaya Pemandu F1
Best gak sekali-sekala buat aktiviti cam ginie,... walaupun dah habis sekolah lama, tapi mcm  banyak jerk lagikk ilmu pasal sains yang kita x tau,.... dolu2 penah lah g sini, tapi sekarang banyak perubahan dan lagikk banyak pameran,... kitaorg kat dalam Petrosains tue lebih kurang 3jam gak arrr,.... merasa lah naik helikopter tipu2,.. kunun2 macam kita nak g Pelantar Minyak.... wow !!!! best gakkk, siap pale pening2 lagikkk, sbb heli langgar ribut,... ahaaaksss,..!!!

MakYang & Ariff,.. Dah macam Sebaya,. hahahaha

Cyumyl plak tgk aksi nieee

Kuar dari KLCC kitaorg menuju ke Ampang Park, sbb Ariff nak sangat naik "Transit Aliran Ringan",.. hehehehe,.. nama penuh lagikk yang si Ariff sebut...Lunch @Pizza Hut,.. huh !!! Pizza lagikkk,... Makin Tembun lah jawab nyer,... hahahahaha !!!

Ariff dah lapar,.. MakYang, cepat lahhh !!!

Pizza Hut,..

So cute !!!

Sila abaikan ketembaman pp ku itu !!!

Then balik terus menuju ke rumah abg alang ( rumah ariff) @cheras,... lepak jap, then alang nak balik Sg. Buloh,... alang hantar kita ke umah wen plak,.. @Gombak,.. sbb AK's lain suma kat situ,.... wen masak2 sikit nak jamu kengkawan,.. banyak kali gak wen call suh datang,... so kita pun g gak aaarrr, kang majuk plak my Lovely AK's,...


Tembam tak kucing shuwen !!!

Paling kita susprise bila tgk kucing wen besar wooo,.. kalah 'mamat' my lovely cat,... kucing wen dah macam junior wen plak ( jgn marah yerr wen cyumyl),.. hehehehe,... sangat gemokssss dan cute,..pandai sungguh wen bela kucing itu,.. !!!!...Balik dari umah wen, kembar hantar,... dekat kul 12mlm gak ,.. huh !!! penuh lagikkk aktiviti hari sabtu, ahad seperti biasa,... Duk Umah Sudah !!!!






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah