Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

:: Nonton Teater ::

Hari ni 31 Disember 2010,... hari terakhir pada tahun 2010,... esok akan bermula tahun baru 2011,... hurmmm, jap jerk masa berlalu,.... hari nie jumaat juga di istiharkan oleh Perdana Meneri sebagai Coti umum,... gara2 Pasukan Malaysia Menang menentang Indonesia masa Piala Suzuki,.......... adoiyaiii !!! kebetulan mmg kita dh amik cuti, sbb nak jejalan ngan alang & malam nyer nak nonton teater di Istana Budaya,....

So,... pagi alang dengan urusan 'baby' nyer ke sekolah,... jd dah janji nak jumpa lepas Zohor,.... kitaorg bertemu d Wangsa Walk,... konon2 nak tgk wayang, tp macam x sempat jerk,... jadi alang nak lepas gian, boleh pulak ajak g karaoke,... huhuhuhu !!!! Mak Layan jerk,.... Dilla pun terjebak sekali sebab kakak nyer dah gian nak melalak,.... hahahahah !!!

alang x habis2 ngan lagu jiwang nyerrr

Dilla ngan lagu 'omputih'

lagu wajib,... saper tau,angkat tangan,.. lalalala

tempat besar,.. tapi sound system hancur !!!

Habis karoks,... then hantar Dilla ( Dilla kena balik sbb keje mlm ),... kita ngan alang pun mencari destinasi melepak kan diri,.... alang ajak g lepak kat tasek Titiwangsa,... tapi kita plak lapor, nak beli McD,... last2 kitaorg lepak kat McD Tawakal ja,.................. Borak2, Bebel2,... sampai lenguh Bibir.

Then baru ler ke Istana Budaya, Janji ngan yg lain2 dalam kul 8mlm,.... kitaorg sampai dolu, jd bergambar dulu arghh......... then ayu, achik & angah pun sampai,..... nak tau kita layan Teater apa,.... "SITI DI ALAM FANTASI",.... pelakon nyer Liyana Jasmay, Johan RL, Ebby Yus, Fizzo Omar,......... citer nyer best, banyak pengajaran,... yg paling lawak Johan RL ler,... kena sangat bila dia partner ngan Ebby Yus,....
















masa nie kat Sani CKT,...last snap sblm batery camera kong.

Habis nonton teater,... kitaorg lepak kat "SANI CHAR KUEH TIAW",... sebelah Istana Budaya jerk,... sampai ler bunyi letupan bunga api,..... tahun baru telah muncul,..... SELAMAT DATANG 2011,.. selamat TINGGAL 2010,.... Moga hari2 yg mendatang akan jadi lebih baik,... dan lebih sempurna,....................... yg penting KU INGIN BAHAGIA.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah