Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

:: Kisah Xde Mood ::

Hari nie dah 10 ramadhan,........ hari yg sangat blurrr,... Kisah nyer camnieeee

5.15pg      -   Mr. Fiance  call kejut bangun untuk sahur,... Tapi kita tido balik,.. ahaaakksss,..

6.15pg      -   Terkejut bangun,.. dh lambat gilerrr,... mana nak iron baju lagi ( nie satu masalah kita,.. mmg xleh iron baju awl,.. pagi bangun baru pilih baju apa nak pakai,... baru iron,.. tabiat nie x leh ubah,.. kalau iron baju awl, comfirm kita x pakai dan akan iron baju lain,... pelikkkk kannnn,..!!! ),.. sambil siap, kita panas kan lauk kari ayam semalam,... ada balance, untung2 boleh makan berbuka hari nieee,...

6.45pg      -  Kelam - kabut kuar,... dh lewat, sian kat cik kamisah ( tumpang g keje, dia masuk kul 7pg ),.. comfirm dia sampai lambat keje hari nieee,.. Sambil tunggu lif, kita terbau kari,...... Alamaakkkkkkk, panaskan lauk td lupa tutup api,... fuh!!!,.. cecepat masuk balik umah, tutup api dapur,.... sib baik ler terbau, klu x tau apa jadi,........ dah ler adik susah bangun tido,.. klu phone banyak kali pun x bangun,......xdpt dibayangi,..!!!

7.15pg     -  Sampai opis,..... sib baik dapat parking, sbb klu lambat comfirm parking penuh,... nak park kat luar, jauh tueeeeeeeee,..... masa keje mula kul 8pg,... nak buka fb,.. internet opis laksss disconnected,......... nak baca novel, tertinggal pulak kat umah,...... waduhhh!!!,.. apa lah nasib hari nie yerrr,........

1.00tgh    -  Dari kul 8pg sampai skg, ntah apa yg kita buat,.... kejap ngadap fb,... kejap kaco org buat keje,...kejap tgk tv,... last2 membuta,... maklum arrr, bila jumaat kan jumaat rest lama,..............

3.00ptg    - Ngadap fb lagi,... sambil usha2 blog kengkawan,......... tunggu masa nak balik,... hari nie mmg keje xdo,... surat dr kontinjen pun xdo,.......... tue yg ntah apa2 yg kita buat,.................

5.00ptg    - Cabut dari opis,.......... hari nie malas giler rasa nak masak,.......... so untuk pertama kali nyer, kita nak beli jer kat PARAM,........ tekak teringin sangat nak makan kuih tepung bungkus,...... So kita g PARAM kat sri rampai jer,... senang, xjauh dr umah,............... akhirnya kita dapat gak kuih tepung bungkus, laksa dan air soya + cincau,.... Nak g PARAM nie pun masalah timbul,... lupa nak kuar duit,... sib baik dalam kete ado,.. korek2 ada lah dapat RM6,... hahahaha!!!!,.... camner lah leh xprasan lupa kuar duit,......... tp beli 3 barang tue, habis RM 4.50,.. siap ada balance RM1.50,... cam budak sekolah berbelanja,... balik duit masuk tabung,........ ahaakssssssssss

 kuih tepung bungkus

laksa yg sangat yummyyyyyy,..!!!!!

menu berbuka 10 ramadhan

5.45ptg   - Dah sampai umah,............ apa lagi, tunggu masa nak berbuka lah,.... Masa nie Mr. Fiance ajak buka posa sesama,............. tp kita betul2 xde mood,........... bukan main risau lagi Mr. Fiance,... kata nyer "B dapat rasa, sayang cam ada masalah,... "..........kita mana ada masalah,..., sbb kita pun x tau, kita de masalah ke x,... hahahaha!!!!!

10.00mlm   -  Masuk tido lerrr,........  nak baca novel sebenar nyerr, tp mood xdo,.......... nite uolssssss


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah