Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

:: Kisah Berbuka Posa ::

~ ~ ~ 12 Ramadhan ~ ~ ~

Hari ahad,... sessi lepak umah jerrrk,... kebetulan x yah g library,.. pepagi lagi kita mula baca novel,.. tgh syok bc novel,.. aa org dbkl datang, hantar voucher sumbangan hari raya untuk ibu tunggal,.... waduhh!!!! sumbangan ptg nie,.. ibu laks kat kg, saper yg nak g amik nieee,.... kebetulan adik keje, angah pulak mmg xmo pergi,... jd kita sebagai kakak sulung kena ler korbankan diri,..... ahaaakssss,... x pernah kita g acara sumbang menyumbang nieeee,.. terpaksa lorrr,..... Sumbangan dari ADUN Stiawangsa,... dapat ler beras, tepung, susu, gula, minyak, teh,... barang2 keperluan asas,... jadi lerrr, rezki ramdhan,....

So,.. abis acara sumbangan kita ajak angah g berbuka kat luar jer,... malas nak masak,... kitaorg g jj,.. dekat kul 7mlm sampai,... semua tempat dh penuh di tempah,... so kitorg decide berbuka ngan gula2 jer,... nti2 baru cari tempat makan,.... memula mmg teringin gilerrr nak makan kat johnnys,... tp org ramai bangat sampai beratur,... jd, akhirnyer kitaorg berbuka kat food court jer,.... kita makan nasi ngan tomyam,.. angah laks makan sizzling yee mee,.... yummy,..!!!

angah dengan sizzling yee mee


kita ngan nasi dan tomyam sudah,.!!!!

******************************************************************************

~ ~ ~ 13 Ramadhan ~ ~ ~

Hari nie keje,.. tp isnin biasa lah,.. mood keje malas gilerrr,... then anis laksss cakap nak berbuka kat umah, & teringin bangat nak makan pizza dominos,... so balik keje tueee,... anis dtg umah,.. memula singgah param,... kita beli laksa, kuih tepung bungkus,.,... anis laks beli sup daging,... kita pun dh masak nasi sebelum kuar g param,................ past tue g dominos amik pizza yg dah di order,....Berbuka mcm2 menu ada,... kebetulan adik pun cuti, dia beli kat param gak,... ada sup tulang, ikan bakar, kuih sampan, air lai chi kang,... huh!!! banyak betul menu kali nieee,...... sejak posa, lum penah g menu semewah nie kat umah,...!!!! layaaannnnnnnnnnn



banyak nyer menu,...!!!


adik & anis sabar menanti waktu berbuka


ikan cencaru bakar



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah