Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

:: Berbuka Posa di Ijok ::

Kita nie ada adik beradik bukan ramai pun,.... tp susah nyer nak dapat kumpul sesama,... so kali nie kitaorg adik beradik plan nak buka posa kat umah alang yg baru tahun nie berpuasa sebagai seorang isteri,..... ibu pulak dari sebelum posa lagi dh duk kampung,... nak meniaga kat pasar ramadhan kat sana,...

kita, angah, adik

drive dalam hujan lebat



Plan nak g ahad 15.08.01,... jadi kita ngan adik tunggu angah dari umah kajang kat umah setapak,... angah awl2 lagi dh cakap xmo bawak kete dia,.. malas kata nyaaa,... jadi kena lah kita yg bawak kete,.... dalam kul 4 kitorg pun gerak dr kl nak ke Ijok,...Otw , ujan lebat gilerrr,... jadi bawak pun slow2 jer sebab x berapa nak nampak jalan,.............

Sampai jer pekan Ijok,.. singgah g PARAM jap,... hmmm,... gilerrr arrr,... satu PARAM yang kechik,.. dekat 10 org jual murtabak,... dah macam2 saiz dah,.. sangat bersaing, macam x der makanan lain jer nak jual,... pusing nyer pusing,... xder satu benda pun yg menarik minat,.. so kitaorg terus gerak ke umah alang,....



Angah jadi model Simpang Tiga Ijok

Rupa2 nyer alang xmasak pun lagie,.. sajer nak tunggu kitaorg sampai untuk sessi masak bersama2,... menu nyerrr,... bihun sup,... ayam masak kicap,.... sambal jawa,.... sayur campur,.... menu simple tapi menarik gak arrr,... bila makan reramai mmg best,... cerita2 sambil makan,... meriahhhhhhhhhh,....



santai tgk hindustan sambil makan escream

Bergelempangan,..

Masa untuk kembali ke pangkal jalan,.. hehehe

Ingat kan nak balik kl past isyak,... tup tup kat Astro ada citer hindustan best,............ angah ngan adik excited nak tgk,... terpaksa ler kitaorg gerak lepas citer tue habis, dlm kul 12,............... sampai kl kul 1pg,... apa lagi terus masuk tido arrr,........... sok nyer isnin nak keje lerrrrrrrrr,......



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah