Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

~ Kisah Reunion 2 ~

Sebelum nie kita ada citer pasal reunion Sek. Men. Puteri Titiwangsa (SMPT) kan,... so selepas PMR kita ke sekolah Teknik pulak,... jadi sebabkan fb lagi, kita ketemu semula dengan kengkawan sekolah teknik di fb,...


So, bila dah jumpa di alam maya,... comfirm ler kita nak jumpa secara realiti pulak kan,... jd 1-st reunion pun di rancang,.... orang kuat ieja yg cari tempat,... kita bantu tempah banner,.. tempah souvinier,.. collect duit,... bayarn dikenakan sebanyak RM 25 bg individu dan RM50 bg yang datang dengan family,... bukan apa!!!, xder yg nak sponsor,.. jd nak tempah makan, kena ler buat collection,...Kalau sekolah teknik,.. sure banyak aliran ada,.. reunion nie menggabungkan bebudak dari aliran teknik dan ada gak aliran vokay,...Opss,..!! lupa nak citer, reunion nie siap ada tema : Merah dan Hitam,...auuwwww

Souvinier


Banner


Antara yang paling awal sampai







Reunion pada 3 April 2010,.. kat Teratak Hijjaz, Putrajaya,.... tempat di survey oleh ieja,.. jauh terpencil tp menarik,... sesuai ler klu nak buat aktiviti,...Masa reunion nie,.. ada sessi makan2 ( order jerk ),.. dan ada gak bat sessi sukaneka,... utk budak ada,.. utk mak bapak budak pun ada,... Semua nyer enjoy,... padahal ada dikalangan masa sekolah dulu x pernah tegur pun,.. tp atas nama sekolah,.. bila jumpa balik,.. semua dah mcm kenal lama,.. hehehehe,... best sangat dapat jumpa balik kawan2 lama,... ada yg datang dr melaka,.. dari johor pun ada,... sanggup nie, sebab nak jumpa kawan nyer pasal,...

Bacaan Doa Pimpinan Zali my classmate


Masa untuk makan











Aktiviti dimulakan dengan bacaan doa,... then sessi makan,.. past tue acara sukaneka budak2,.. kemudian dewasa,... fuhh,..!!! meriah gilerrr,.. semua dah mengalahkan budak,.. hahahahha,...!!! yg paling best acara sukaneka dewasa,.. angkat pasangan paling lama,... dan pemenangan pasangan Alan Noor dan isteri,.. mana x menang, dah bini nyer kechik, boleh arr angkat lama,.. hehehehe,..!!!!

sukaneka getah dan straw







Sambil2 tue buat acara cabutan bertuah,... mmg dah di wajibkan setiap orang bawak hadiah x kurang dari RM 5,.. jadi hadiah tue ler kita buat untuk cabutan bertuah,... tp sayang kita x bertuah pun,.. hehehehehee,.!!!! Cabutan bertuah yg paling best ialah pakej percutian sponsor by Zaireen,.. dia nie dgr2 nyer keje ngan NAZA,... jd yg bertuah tue,.. Alan Noor gak,... mmg betul2 betuah dia,... berkat dtg bawak anak bini kot,... ahaaakssss..

Acara rebut kerusi







Akhir sekali,.. sessi perkenal kan diri memasing,.. maklum arr, bukan semua 1 kelas kan,.. ada yg kenal rupa tp x tau nama,... di samping tue citer ler sesikit sejarah hidup lepas habis sekolah,.. keje mana,.?? ..dah kawin ke blum...??? bla,.. bla,. bla,... then sebelum penutup,.. lantikan AJK dan perancangan reunion akan dtg dilakukan,... hmmmmm,... sangat meriah dan best nyer, sampai kan reunion kali nie masuk dlm sisipan suratkhabar KOSMO,.. nie gara2 salah sorg dr kami ada yg keje kat KOSMO.... glamor jap masuk paper,.. hahahahhaaa,..!!!.. Mula pukul 2.00ptg,.. sampai kul 7.00ptg... then kengkawan siap ajak sambung lepak kat presint 9, putrajaya,.. Dekat kul 12mlm gak arr kita sampai umah,.. rasa syukur semua berjalan lancarrr,... next time akan diperbaiki segala kelemahan,..!!!

Pemenang Sukaneka


Sessi borak2 , kenal kan diri





Ieja dah mcm cikgu,.. hahaha!!








mengikut Tema : Hitam dan Merah

nie link ke KOSMO online :
http://www.kosmo.com.my/kosmo/content.asp?y=2010&dt=0415&pub=Kosmo&sec=Komuniti_Kita&pg=kk_04.htm

# pssttt,..!!! dengar2 plan next reunion nak lepak2 kat melaka,.. agak2 jadi x,..???









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah