Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

~ Kisah Award dan Tag ~

Seni penulisan blog nie kita dah mula dari thn 2007,.. tp x pernah ner aktif,.. tetiba di pertengahan tahun 2010,.. sangat teringin untuk bergiat aktif,... supaya dapat belajar sesuatu yg baru,.. dan mengisi masa lapang,... ahaksss,..

Dan setelah aktif,... tetiba dengan kesyukuran nyerrr,... ada seseorg yg telah mengaward kan kita sesuatu,... waaah,..!!!!! terharu nyerrr,.. sebab kita x pernah pun trima award2 nieee,.. x sangka dalam bidang penulisan blog nie pun ada award yerrr,.... thankssss a lot buat sara kerna telah menganugerah kan kita,...


*

*

*

*

*

*

*


Waduh,..!!! macam x layak jerk,.. sebab banyak lagi nak kena blajar pasal blog2 nieee,... tapi ini akan kita jadikan semngat,.. buat kita rajin2 update blog nieee,.. hehehehhe,..!!!

Jadi,.. bila dah dapat award,.. kena ler jawab soalan,... hmmmm mari,!!! kita teruskan misi jawab soalan plak,..!!!!

*
*

1. Apa nama blog dan kenapa letak nama itu?

Jawab:
Nama Blog kita "KISAH KASIH",.. sebab apa erk.... 
kita suka sangat ngan novel kisah kasih 
dan kita suka hidup dipenuhi 
dengan kasih sayang,.. jadi tercipta ler kisah kasih,.. hehehehe


2. Apa nama url dan dari mana datangnya idea itu?
Jawab:

http://yanayassin.blogspot.com
Nama nie adalah nama sendiri,.. so lagi senang nak ingatkan,... 
sebab nama bawak ke hujung nyawa,

3. Ape method dalam tulisan anda?

Jawab:

apa ajer,.. luahan dari hati,.. dan org yg baca pun faham,..!!! 

4. Pernah terasa nak hapus blog? Apa sebabnya?

Jawab:

Lum pernah pun,.. rasa seronok lagi ada lerr,..!!!


5. Pernah ahli keluarga anda baca blog anda?
Jawab:

X sure lerrr,.. ada kot,.!!! sebab url blog mmg ada kat fb

6. Ape perasaan anda bila orang kata blog anda buruk sedangkan 
orang lain kata blog anda cantik?

Jawab :

So far lum ada lagi yg kata camgitueee,.. hehehehe,. 
mgkn sebab colorfull kot

7. Bila blog anda diberanakkan? 

Jawab:

Tahun 2007


8. Siapa orang pertama yang tau blog anda?

Jawab:

"ahli kabinet"

9. Ape perasaan anda bila orang berkata tentang blog anda disekolah?

Jawab :

Sekolah,..???..masa tue lum ada blog maaaaaa

10. 10 orang yang seterusnya di tag

Jawab:

kita nak bagi pada
6 -10 . x tercapai dek akal lah pulak,... hehehehe


Second Award

*

*

*

*

*

*






Tu dia award lagi


so kita... dapat 2 award untuk hari ini...

tenQ very much.. and much and muchhh


jawab soalan lagi.... bape banyak soalan da!!!
*

*

*

*
1. Anda harus memuji pemberi award...

Jawab :

Puji yerrr,.. sangat suka sebab sara manis orang nyerrr,... 
rajin jugak jengok2 kat blog kita,..

2. Sila bagi award ni kepada blogger yang lain.

Jawab :

Masih sama dengan award yang 1st

6 -10 . x tercapai dek akal lah pulak,... hehehehe

3. Anda mesti beritahu kepada 10 blogger tadi.

Jawab :

Orait jap lagi kita 3G yerrrk,.. ahaaksss


4. Bagaimana anda boleh digelar sebagai blog yang best, great?

Jawab :

Waduh,..!!! banyak lagi yg perlu diperbaiki...
Lebih banyak benda yg hendak dipelajari,... s
emoga ada yg sudi memberi tunjuk ajar yerrr,..


Sangat Rasa Best,... sebab ada Sudi Intai2 Secara senyap di blog kita yg x sebebrapa nieee,.. moga ikatan di alam maya ini akan berkekalan di alam realiti jugak,... 

LUV U ALL,.... MISS YARRRRRR !!!!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah