Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

~ Suka2 di RB ~

Semalam kita ngan ahli kabinet plan nak release tension kat Red Box ( RB ),Sogo,... so kita pun booking ler bilik RB untuk pukul 8mlm siap dengan buffet makan,.... yang comfirm join si kembor, ayu, kak abby,... wen masih lagi sakit tekak,... erin plak duk jauh sampai ke rawang, jd x dapat join gak,....



Jumaat tue balik keje, kita kena amik ibu kat umah kajang,.. sebab sabtu ahad ibu nak duk setapak plak,... sajer nak melawat anak dia nieee,.. yg baru2 nak belajar berdikari,.. ahaaksss,...balik kul 5ptg trus cabut, sampai dlm kul 5.30ptg,... suh ibu siap cepat2, sebab kul 8mlm dah nak kena ada kat RB,... tp apakan daya, kita hanya merancang,.... jln jem giler lah pulaaakk,.. sampai x gerak2,... huhuhuh,... kita dh memekak2 dah dlm kete,... x suka ler klu dh janji tp terlewat,... padahal nak amik ayu kat opis dia lagi,... semua nyer x kesampaian sampai ayu kena jln kaki ke LRT,... cian kat Ayu,.. Sorry Bangat,......!!!!

   

Sampai umah dah kul 7 lebih,.. lepas bersiap2 kita pun kuar, sib baik masa nak g RB jln dah x jem,..... diowg semua dah melalak dah,.. siap makan lg,............... kita sampai2 jer diowg dah menjerit, rupa2 nyer nak celebrate besday kita sekali yg bakal muncul lg 3hari,........ terharu nyerrr,... ada nyanyi lagu besday, siap kek sponsor dr RB ( tp kek tertinggal masa nak balik ),...........sgt terharu,.. LUV Korang lah,.... Semua melalak sampai dekat kul 12mlm,.... gara2 tambahan masa menggunakan Voucher besday yg kita dapat pada hari tueee,... kak abby jer cabut awal, sebab Hubby dah dtg nak jemput balik,....


 


 







Macam2 lagu yang kitorg melalak,..... Kita siap nyanyi lagu yg Mr. Fiance pernah bg lirik nyer kat kita,.. seperti yg kita pernah citer kat entri sebelum nieee,...

The Best Part kitorg semua duet lagu "Mulanya Disini "........... Boleh jadi lagu tema  "ahli kabinet " tau,.. hehehehe,..!!!


Terima Kasih Banyak Ahli Kabinet,....... Sayang Korang...!!!

p/s : ieza camner nak load video dr fb nak masuk sini yer,..???

Shariza Othman

Sharimie Othman

Ayu

Erin

Shuwen
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah