Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

~ Kisah Besday ~

Kisah besday,... hmmmm , hujung bulan nie kita akan ditambah lagi satu umur,... diam x diam dah nak masuk 29thn,...fuh!!! cepat nyer masa berlalu,... rasa cam baru jer smlm kita g sekolah,... main2,.. gaduh2 ngan kengkawan,... skg dah besor panjang,... hehehehehe,.. bak kata org2 tua,... klu kawin dh beranak pinak pun,... hahahahhaaa,..!!!

Sebenar nyer kita teringat kisah besday tahun lepas,....sedih wwoooooooo,.. kita dah lama sangat teringin nak suka2 kat genting,... yer arrr, last kita g genting masa tue 14thn ( tgkatan 2 ),.. tue pun g dengan family,.... dah 15 thn,.. compem lah dh mcm2 perubahan kan,... permainan pun sure banyak lagi dr dolu2,........

Jadi kita pun cakap arr kat Mr. Fiance yg kita teringin nak g genting,.. then dia cakap ok,.. hmmmm tapi bila kita tanya dh beli tiket ker,.. Mr. Fiance cakap x lagieee,... dlm hati dah terdetik "rasa2 cam xder harapan jer nak g",... kebetulan besday thn lepas 2009 jatuh pada hari ahad,... slalu nyer ramai org naik genting hari2 cuti,... jd kita suh Mr. Fiance beli tiket awal2,.. kita x berani nak bawak kete naik genting tue,.. klu naik bus confident sikit kot,..!!!!

Bila lah dapat g niee,.!!!

Then hari yg dinantikan pun tiba,... dlm kul 11pg baru kuar,... igt nak kuar awal sikit tp Mr. Fiance bangun lmbat pulakkk,... masa tue dah majuk arrrr,... malas dah nak g,.... kechik tul hati kita,....hmmm,.. tp biasa arrr, lelaki mana nak faham hati pompuan,....

Yummyyy,..!!!


Menu kita


Menu Mr. Fiance

Tp apa kan daya,.. dlm fikir2 tue,.. dpat call dr Puan Alina ( Pengarah Muzik PDRM ) ,...minta main Gamelan untuk wedding anak dato' ( lupa dah nama ),.. di Hotel WESTIN kat bukit bintang,.... hmmmm,.. jd terpaksa lah kita membatalkan niat nak ke genting,... "ada hikmah setiap yg berlaku",...kita bgtau Mr. Fiance, so dia excited nak ikut,... jd kita pun bawak ler,.... teringin sgt Mr. Fiance nak tgk kita main Gamelan,... Sebelum tue kitaorg sempat g makan kat Secret Recipe sebelum balik amik baju nak ke Hotel WESTIN....

Menunggu Sebelum berGamelan


Mula berGamelan



Tetamu VIP ,..KPN dan DATUK,.. (apa ntah lupa nama)

Habis jer kita berGamelan,.. kita ngan Mr. Fiance g jejalan kat Times Square,.....then g main bowling jerk,....dah ler x dpat present,... besday sendiri kena hiburkan org pulak,... patut nyer kita yg dihiburkan,... rasa cam sedih gilerrr jerk,... hmmmm,... tp setiap yg berlaku ada hikmah nyer kan,... Hope tahun nie lebih menggembirakan,... masih sangat teringin untuk suka2 kat genting,... Bila kah akan tercapai hajat ku ini,... waduhhhh,.. stress nieeeeee,..ahaaakssss,...

Opsss,.!! x ready arrr,..


H - Mr. Fiance
Y - Kita lerrrr,..


Mr. Fiance sgt happy,..!!!

But My lovely Friendssss, ahli2 kabinet semua dah plan nak celebrate kat Red BOx,... hope menjadi dan tiada halangan,...x sabar tunggu hari itue,.... hari kita menjadi semakin tua,.. hahahaha,..!!!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah