Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

~ Kisah Kenduwi Kawin ~

Smlm ada citer yg kita nak g kenduwi kawin Lenny Marlina kawan masa sekolah menengah dulu kan,... Klu ikut sejarah,.. kita ngan lenny nie dulu agak rapat jugak,... tp bila form 4 kita masuk sekolah teknik,.. jd terpisah ler,... hingga ler bertemu balik dlm fb,....

erin & ayu



kita ngan anak buah ayu



Lenny tgh Bersanding



ayu nyer lenny

Lenny nie dulu agak berisi dan tembam jugak arrr,... masa memula jumpa dlm fb,.. kita mmg terkejut gilerrr,.. dia dah makin kurus,.. cantik,... dan mmg perempuan ayu lerrr,.. sampai takut kita nak add masa memula tue,.. sbb takut salah org,... hehehehehe,..!!! selidik2 rupa nyer dia jd pramugari MAS,.... patut lah cun,.. ahakssssss,...

So,.. plan nak g ngan ayu & erin,.. kak abby laks last min cancel kena balik kg,... jd kitaorg g bertiga jerk,.. ayu siap bawak anak buah lagieee,... sampai jer pengantin lum berarak,... kitaorg makan dulu,... sedap tueeeee makanan nyerrr,... pdhal lapar dr pg x makan,......

Berposing dengan pengantin sebelum balik.

Then pengantin pun sampai,... siap diiringi kompang dan silat,.... mmg cun arrr lenny,.. ayu sangat,sgt berbeza berbanding zaman sekolah dulu,..... habis makan kitaorg pun g tgk lenny sanding,... ayu siap g tepung tawar g,... sebelum balik,.. dgn slumber nyer kitaorg minta nak bergambar dgn lenny,...


Balik dr wedding lenny kami singgah ke wedding adik oya kat sentul,...oya nie pun sama gak,...dulu bukan main brutal lagie,... skg dah kawin dan ada 2 cahayamata,...

Di wedding adik Oya



semua control ayu,.. hahahah,.!!!

Last sekali kita ngan erin g lepak kat ampang park,.. jln2 cuci mata,.. borak2,.. lepak2,.. ayu x join sebab kena balik,.. takut anak buah dia meragam,.. maklum arrr,.. bebudak cepat letih kalau berjalan,....

akhir nyerrrr,.. dekat nak maghrib baru sampai umah,... Thankssss to erin yg banyak dengar citer kita.. hehhehehe,..!!!!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah