Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

~ Kisah Bola Dan Besday ~

Masih ada masa nieee,... sajer nak update kisah semalam,..... jap g tgh nak gerak ke Majlis Kawin Lenny Marlina ( kawan S.M.P.T ),... sejak habis sekolah 12 thn dulu mmg x jumpa dah lenny nie,.. kebetulan pulak jumpa dalam fb,... so,.. fb lagie ler yg ketemukan org yg dah lama terpisah,... ahakssssssssss....

so ,.. sambung kisah,... semalam kebetulan besday si kembar imie & ieza ( jugak kawan S.M.P.T )....dan jugak game suku akhir bg Brazail Vs Holland,...... jd we all plan nak lepak kat umah Kak Abby,... g pun dia ngan anak dia jerk.... Hubby kak Abby keje luar,... yeahhhhhhhhhh,.. ladies night,.... 

Balik jerk keje,.. hati mmg dah niat nak buat laksa goreng,.. sajer nak jamu kengkawan,.. pd hal x pernah buat pun,... ntah jd ke x,..??? ... hahahhaha,.. apa lagi, call ibu ler minta resepi,..anak bertuah dia nie kan,..terlebih pandai masak,..!!! ...

Laksa Goreng,

Seperti yg dijanjikan,.. ayu amik kat bawah,... maklum arr, malas nak menapak ke rumah kak abby,.. pdhal kalau jln 5minit jer sampai,... hehehhehe,.. sajer ngengada ngan ayu,... luv ayu lah,.... sbb sudi pickup kita,...

Kat umah Kak Abby,... Imie ngan Ieza dah sampai,... siap bawak kek secret recepi lagi,............ yummmy,... then kitaorg pun nyanyi2 lagu besday,...siap suh si kembar suap -menyuap lagi,... hehehhehe,... Kak Abby siap goreng nugget tp Kak Abby x terbakar cam kita goreng ( tgk entri sblm ) ,.. hahahahha,..!!!!

 
Kek Si Kembar

Happy Birthday Yang Ke,...????



Mana kakak , Mana adik nieee




Ieza Suap Imie



Imie suap Ieza



Diapit dengan Kembar


Perlawanan Brazil Vs Holland pun mula,.... 10min pertama dah happy giler sebab brazil dah goal 1,....... tp bila 2nd half,.. holland dah goal 2,... hingga lah habis game,........... dengan keputusan Brazil - 1 Vs Holland - 2.... yg paling kecewa Imie ler,... sebab dia mmg peminat fanatik Brazil,.. bak kata Ieza " Hadiah Hari Jadi Buat Imie,..Brazil kalah ,.."...... huaaaaaahuaaaaaawwww

Masa nie Ayu ngan Imie Happy Brasil Goal


Semua yg ada kecuali Tuan Umah,..Malu xmau bergambar


Anak Kak Abby jerk Penyokong Holland


Anak Tembam Saper nie,.. ngeh ngeh ngeh,..!!!


Dekat kul 1pagi gak baru kitaorg gerak balik dari umah Kak Abby,... Thanks to Kak Abby yg sudi layan kitaorg kat umah dia,.... Luv U Kak Abby,..!!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah