Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

~ Anak Buah Kawin ~

Salam,.... sajer nak citer pasal hari sabtu hari tueee,... sempat ler g ke Batu Kikir, negeri sembilan,... anak buah kawin ,... Fuhh!!!.. camner lum kawin dah anak buah kan,... kita pun tau yang ada anak buah nie dalam baru 10thn camtue lerrr,....

Kebetulan sampai pengantin baru nak berarak,...i followww,..!!!


Pengantin Bersanding


Nape along masam jer niee,..???


Salasilah nyer,... Nenek kepada yg kawin nie,.. adik-beradik ngan arwah ayah kita,... jadi ayah kita atuk dia,.. dan kita makcik dia lerrr,.... so dia pangkat anak buah kita,... hahahaha...!!!! pening kan nak faham,... masa kita mula2 tau dulu pun kita pelik gak,... maklum arrr,... anak buah lagi tua dr makcik,.. kita ngan mak yg kawin nie sepupu ler,...... ahaakksss,.....

Makan Beradab


Along salam Nenek ( ibu kita lerrrr ),.. nenek sudah,..!!!


Kita, Ibu dan Pengantin

Nama yg kawin nie kita panggil dia along liza,... anak sulung dari 6org adik-beradik,... adik-beradik yg lain semua dah kawin,.. dah beranak -pinak pun,.. tp along jerk yg x kawin sebab malas nak cari katanyer,... umur baru 30thn,.. then atas berkat usaha keluarga,... temukan ler jodoh along nie dengan orang seremban,... tp kita lum tau sangat dengan pasal anak buah menantu nieee,.. hahahhaha...!!!!!

Color tema perkahwinan,.. hitam dan merah,... menarik gak tgk,.... lum lagi kitra g kenduwi dengan color nieee,.... yg paling kita berkenan dengan kek nyerrr,... menarik jerk, sampai rasa syg laks nak makan,.... tp kita x lepak lama pun,.. sebab nak balik kl,... ahad ada misi lain pulak,....huhuhuhuhu

Masa on the way nak balik kl,... kita konon nyer nak ikut shorcut,.. lalu ler kawasan sawah padi,... jd dah tentu ler jln raya nyer muat utk sebijik kita jerk,... di buat nyer bertembung,... pandai2 ler nak mengalah,.. tup2,.. sekawan kambing boleh ada depan kete,... fuh,..!!! nak potong x leh,.. jaan kechik,.. jadi kita pun ikut jer lah balkang sekawan kambing,... dah macam siput dh rasa,... bila hon kete,.. kambing tue lari,.. bila penat diowg brenti,.. sampai ler kita cuba gak potong,.. kambing2 tue punya nak ketepi,.. sampai ada yg jatuh dalam sawah,.. hehehehe,.. cian nyerrr,... kalau kita tetap follow si kambing,... sure pg ahad pun x sampai,... hahahahha,.. mana tak nyerrr,.. jln nyer panjang lagieee,.. huhuuhuhuu,....



Punya slow sampai leh snap picca


Buat along liza,... SELAMAT PENGANTIN BARU,... MOGA BAHAGIA SLALU,..!!!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah