Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Baby Wrap Cara Senang Bawak Baby Berjalan


Assalammualaikum,



Bila dah ada baby nie, ada masa kita perlu berfikir secara pantas untuk menyelesaikan satu-satu hal . Contohnya bila kena pergo shopping barang dapur berdua dengan Qaireen . Mana nak tolak stroller , mana nak tolak troli shopping . Agak kepayahan di situ yerrr.



Kebetulan pulak kakak ipar memang ada belikan baby carrier , cuma YY x sampai hati nak bawak Qaireen sebab peringkat usia dia Baby Carrier tue kena bawak secara baring. Jadi , YY berkenan sungguh dengan baby wrap . Gigih mencarik baby wrap yang mampu dimiliki .




baby-carriers-lifestyle

Contoh Gambar Ehsan Google bawak cara baby baring.




Survey punya survey , YY berkenan nak beli Boba Baby Wrap . Ada beberapa pilihan warna , so YY beli color hijau . Macam sesuai color tue dengan kerjaya En. Suami . Eh, apa kena – mengena ngan abah kan , padahal ibu yang nak kendong awak nanti. Nampak, ibu pun drama gak macam awak Qaireen .



Boba Baby Wrap

Nampak, Qaireen kalau dalam Baby Wrap dia bantai tido jer .





Bila ada baby wrap nie senang lah YY nak buat keje sambil kendong Qaireen . Ada sekali tue, YY nak pi pasar malam , cam biasa xde sape nak jaga Qaireen. Kena lah angkut sekali . Kebetulan plak Qaireen tido, x sampai hati plak takut terjaga . Qaireen pulak kalau duduk dalam Baby Wrap, memang tido sesaja. Kemain nyenyak , mybe dia rasa cam duk dalam perut lagi kot .




Boba Baby Wrap

Adik YY Kendong Qaireen




Bukan setakat YY , ibu pun kalau nak g melepak ngan geng surau dia, bawak Qaireen memang guna baby wrap lah. Yang suweeet nya bila orang ingat ibu mengandung , sebab memang nampak macam tue pun, tapi bila nampak kepala baby, semua terkejut . Muhahhahaha. Eh, ada baby laaaaah . Adik YY , Kak Lang pun suka kendong Qaireen dengan Boba Baby Wrap . Selesa katanya , siap pi makan kat kedai yang super busy dengan panas lagi relax jer kendong Qaireen yang nyenyak tido .




Boba Baby Wrap

Kitaorang nak berdating jap




Harga Boba Baby Wrap nie RM 170. Senang nak pakai . Baby pun nyenyak jer tido . Nak g shopping lepas nie pun mudah .





p/s : Baby Wrap nie memula macam susah jer nak pakai, lelama nanti ok lah .







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah