Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Shopping PERCUMA dengan Nestle Supermarket #BlissSweep


Assalammualaikum,



Sape sini peminat Nestle Bliss ?? Hurmmm, Macam YY memang wajib beli sebab memang suka sangat Yogurt Bliss Nestle membantu bab penghadaman . Fuhh !!! kalau dah sekali pekena Yogurt Bliss sebotol, senang sungguh kalau nak membuang. Maklum ler, memang YY kekadang ada masalah pembuangan sisa nie .



Lagi satu , YY kan pernah share dengan korang bahawa Nestle Yogurt Bliss mampu mengurangkan penderitaan ketika period . Yer lah , ada orang bila datang period mesti mengalami sakit perut yang gegiler . Jadi , YY amalkan minum Yogurt Bliss , Alhamdulillah sangat membantu . Minum sebotol jer , dah boleh kurang kan sakit, tak pun hilang terus ‘period pain’ .



Contest Nestle Supermarket #BlissSweep


Peraduan Supermarket #BlissSweep – 1 Mei 2014 hingga 9 Julai 2014



Bila Nestle Malaysia anjurkan Peraduan Nestle Supermarket #BlissSweep , memang peluang keemasan YY lah . Dah ler minuman yang kita suka , selalu beli . Dah tue ada contest plak boleh menang membeli – belah secara PERCUMA selamat 8 minit yang bernilai sehingga RM 500K . Woooowww, teruja dah YY nak join, dah ler contest senang sesangat . Cuma perlu beli produk Nestle dan isi borang di Facebook . Boleh jugak isi secara manual menggunakan borang yang disediakan .



Contest Nestle Supermarket #BlissSweep



Cara – Cara Menyertai Peraduan Nestle #BlissSweep :


Nestle Bliss



1. Beli memana produk yang Nestle tersenarai . Jangan lupa simpan resit pembelian .


    * Nestle Bliss Yogurt Drink.

    * Nestle Greek Yogurt

    * Nestle Natural Set Yogurt

    * Nestle Smooth & Fruity Yogurt

    * Nestle Fat Free Yogurt


Contest Nestle Supermarket #BlissSweep  




2. Isi Borang di Facebook Nestle Malaysia .


Nestle Bliss 1




3. Masukan segala butiran maklumat diri .


Nestle Bliss 2



4. Jawab 3 soalan yang mudah giler . Dan isi kan produk Nestle yang telah korang beli .


Nestle Bliss 3




5. Submit & DONE . Tunggu jer pengumuman pemenang .


Nestle Bliss 4



Korang jangan lupa simpan resit pembelian . Sebab itu menjadi bukti yang korang dah beli produk Nestle Bliss . Bila korang terpilih sebagai pemenang , pihak berkenaan akan call dan buat pengesahan dan resit pembelian diperlukan untuk korang post ke pihak Nestle . INGAT , jangan buang resit pembelian .




Setiap minggu 10 pemenang akan di pilih . So, ada 100 pemenang yang akan di pilih sepanjang contest ini di jalankan . Harap lah ada rezki YY kan . Bab Shopping memang YY suka sesangat . Di tambah plak shopping secara percuma , sape tak nak kan .



IMG_2888[1]



IMG_2189[1]



IMG_2190[1]


Jom cecepat kita terjah memana supermarket dan memborong semua produk Nestle yang tersenarai dalam contest #BlissSweep .



IMG_2323[1]



Nestle MalaysiaNestle MalaysiaNestle Malaysia



Facebook : Nestle Malaysia





P/S : Paling suka Nestle Bliss perisa limau nipis + Timun tapi syg dah takde.


*********************************************************

Update TERKINIIIII 

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Yeaaaaah  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! YY terpilih sebagai pemenang Minggu ke 3 . Syukur , Alhamdulillah, ini namanyaa rezeki anak . 




Masih ada masa lagi untuk korang jadi pemenang . Jommm beli Nestle Bliss Yogurt bebanyak



Happy !!! Happy !!! Happyy !!!  

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah