Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Alfio Raldo dengan Koleksi terbaru 2014

Assalammualaikum,


Kali nie nak citer pasal Fesyen plak. Tak habis – habis citer bab makan kan . Baru – baru nie YY berkesempatan ke pelancaran design terbaru dari Alfio Raldo . Koleksi terbaru Alfio Raldo’s Eyewear Collection dan Jam Tangan . Termasuk Spring / Summer 2014 Bags & Shoes Collection Fashion .


Citer banyak pun tak guna , meh tengok sendiri beberapa koleksi yang cun melecun dari Alfio Raldo latest collection .



Koleksi Alfio Raldo handbag jam tangan spec mata




Koleksi Alfio Raldo handbag jam tangan spec mata



Koleksi Alfio Raldo handbag jam tangan spec mata




Koleksi Alfio Raldo handbag jam tangan spec mataKoleksi Alfio Raldo handbag jam tangan spec mata




Koleksi Alfio Raldo handbag jam tangan spec mata




Koleksi Alfio Raldo handbag jam tangan spec mata



Koleksi Alfio Raldo handbag jam tangan spec mata




Koleksi Alfio Raldo handbag jam tangan spec mata



Acara launching ini telah dimeriahkan dengan kehadiran media – media , rakan – rakan , artis dan selebriti tempatan , pelabur dan rakan niaga Alfio Raldo . Dengan visinya “hanya yang terbaik” aksesori fesyen di minda , koleksi jamtangan baru Alfio Raldo yang di sifatkan sebagai yang paling bergaya dan melahirkan keanggunan yang kotemporari kepada si pemakai .



Koleksi Alfio Raldo handbag jam tangan spec mata




Koleksi Alfio Raldo handbag jam tangan spec mata




Terdapat jugak koleksi beg dan kasut Alfio Raldo yang memenuhi keperluan kolektif gaya hidup wanita Malaysia . Ini kerana pereka terkenal Andy yap dan Wiliam Liew adalah penaja rasmi ke pertunjukkan fesyen yang diadakan secara besar – besaran ini .



Koleksi Alfio Raldo handbag jam tangan spec mata



Ada jugak cabutan bertuah pada acara kemuncak nie, tahniah blogger Elliezebeth menang besar bila dapat koleksi terbaru handbag , jam tangan dan kacamata dari ALfio Raldo . Gilerrr best . Nilai lebih RM1K tuee . Tahniah Ellie, memang rezki anak u .



Koleksi Alfio Raldo handbag jam tangan spec mata



Dah seronok dengan pelbagai acara , makan sudah , fesyen show pun sudah . Mari lah kita bergambar dan berselfie . Biasa lah , blogger mana boleh jumpa camera kan . Comfirm memasing hilang ingatan .



Koleksi Alfio Raldo handbag jam tangan spec mata




Koleksi Alfio Raldo handbag jam tangan spec mata

Bersama Amber Chia , Model Antarabangsa 



Jika korang berminat untuk menjadi pelabur Alfio Raldo , rakan perniagaan dan sebagainya . Boleh lah menghibingi pengurus pemasaran Patrick Goi dari Alfio Raldo di talian 012-6330988 atau email ke patrickgws@gmail.com untuk maklumat lanjut .



P/S : Banyak koleksi Alfio Raldo yang cun melecun , berkenan betul kat hati .



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah