Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

5 Pilihan baju kurung moden mengikut tema raya korang di LAZADA MALAYSIA


Assalammualaikum,


Eheeem, dah separuh ramadan kita lalui. Camne puasa ? Camne persiapan raya korang . Mesti dah fikir memacam nak beli kan. Semua kalau boleh nak yang baru terutamanya baju . Baju raya gitueee. Past tue, kena plak nak ikut tema . Ada kang nak tema biru, habis semuaaa family color biru , nak merah , habis semua nak merah .



Macam YY , tahun nie adalah raya pertama bergelar isteri . Selalu nya nak bertema dengan keluarga lah kan . Dari YY sekolah lagi , memang ada tema color nie. Setiap tahun lah adik dan arwah ayah kena tukar baju melayu baru sebab kan nak ikut tema . Maklum lah, kalau lelaki nie selalu nya baju melayu ulang ajer, sebab jarang pakai kan. Lain lah perempuan, harus nak baju baru sekurang – kurang nya satu . Yer daaak . Itu belum masuk bab tudung , kasut dan memacam lagi lah aksesori lain , seboleh – boleh nak baru .



So, dengan keadaan YY yang berbadan dua dan memboyot nie. Sangat lah tidak rajin nak bershopping . Nak meredah kesesakan manusia , dengan kaki pun dah cepat lenguh . Mahu jugak sambil berjalan air mata berjujuran keluar . Hoi, memang tak larat lah .



Akhirnyaaa, jalan penyelesaian YY beli online jer di www.lazada.com.my . Hoi, banyak pilihan , rambang mata tau . Itu nak , ini nak. Tapi tahan nafsu lah yerr, kena ikut budget. Tapi memang memacam design ada , tambahan plak koleksi dari Hatta Dolmat dan Cats Whiskers Malaysia tengah promo baju raya gegiler . Harga memang berpatutan sangat .



Citer banyak tak guna, meh YY tunjuk sikit koleksi yang ada dari dedua design tersohor nie .


Diantara Koleksi Cats Whiskers Malaysia


lazada 1




lazada 2



lazada 3




Diantara koleksi Hatta Dolmat

Hatta Dolmat



lazada 4



lazada 5


lazada 6




Nampak, cecantik ngan memurah kan. Service pun bagus tau . YY pun dah grab satu dari Cats Whiskers Malaysia . Dan harus lah color yang mengikut tema YY tahun nie . Hurmmm, memula tue risau gak beli online nie mana tau x sampai or dapat tak sama cam dalam web. Tapi Alhamdulillah , memang menepati citarasa YY . Bak kata En. Suami cantik. Siap ibu YY pun berebut nak jugak , sebab material kain memang best . Lembut dan sejuk jer . Korang nak tengok pilihan YY ? Alahai , segan lah korang dah tau tema dan baju raya YY tahun niee. 




lazada 10

Ini pilihan YY di Lazada Malaysia

*

*

*

*

*

*

*

*



Lazada Malaysia

Verangan jadi model plak,




Korang kalau nak jimat tenaga , meh ikut macam YY . Shopping online jer . Senang dan mudah bebenor . Banyak pilihan ada . Selamat bershopping untuk korang yer . 

 


 
Maklumat lanjut





 
 
 
 
P/S : Apa tema raya korang tahun nie ?














Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah