Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Flamin’ Spicy Chicken Hidangan Ramadan di Kenny Rogers


Assalammualaikum,



Jom korang berbuka di Kenny Rogers. Korang tahu tak Ramadan Tahun nie Kenny Rogers ada menu special untuk korang . Set berbuka yang lengkap dan sihat. Dengan tema Flaming Spicy Chicken Meal pasti buat berbuka korang tambah selera .



Kenny Rogers Times Square


Set Flamin’ Spicy Chicken Meal ini disediakan dengan :

Aromatic Tomato Rice

Flaming Spicy Chicken

2 Side Dish Pilihan Korang

Creamy Pandan Muffin

Semua nie dengan hanya RM 19.90 .

***********************

Boleh add-on jugak kalau korang nak :

Flaming Spicy Chicken Tortilla Wrap – RM 9.90

Flaming Spicy Chicken Spaghetti – RM 18.50

Aromatic Tomato Rice – RM 8.00

Add Gravy ( Flamin’ Spicy ) – RM 1.50



Selepas merasakan sendiri Flamin’ Spicy , memang menepati citcrasa tekak YY . YY suka ayam dan sambal Spicy tue , memang sedap lah . Kena plak dengan Nasi Tomato yang tanpa apa – apa pun dah rasa sedap . Kira makan nasi pun dah sedap lah . Flaming Spicy Chicken Spaghetti pun x kurang hebat . Kalau korang xnak berbuka dengan nasi , menu nie memang patut menjadi pilihan .




Kenny Rogers

Set Flamin’ Spicy Chicken




Kenny Rogers

Flaming Spicy Chicken Spaghetti




Kenny Rogers

Muffin Pandan 



Eh makan jer , kena lah ada minuman kan . Korang boleh try air yang super unik dan nyaman nie . Rasa dia macam susah nak gambarkan  , rasa sirap ke , oren ke , siap YY tanya lagi ngan pihak Kenny Rogers untuk kepastian rasa air yang gojes . Amboiii , kemain air gojes kan . Air Jewel Tresure dengan hanya RM 8.00 boleh buat korang lebih segar lepas berbuka . Campuran beberapa jenis buah – buahan kata pihak KR .



Kenny Rogers

Air Jewel Tresure




Boleh lah korang bawak kaum kerabat , sanak saudara , sahabat handai untuk berbuka di Kenny Rogers . Sekali – sekala makan luar , kot korang malas or tak sempat nak masak kan .


Kenny Rogers




Untuk Tempahan :

Tempahan Delivery : 1 – 300 – 888 – 878

Facebook Kenny Rogers : facebook.com/

Instagram Kenny Rogers : @kennyrogers



P/S : Jom ke Kenny Rogers Smile




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah