Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

D’Adza ZUMBA Party | Jom bersenam


Assalammualaikum,


Hai korang , buat apa this weekend ? Haaaa , nie YY nak habaq kat korang next week 11 hb Mei 2014 ada sesuatu yang best dan menarik tau . Korang tau tak apa tue ZUMBA . Meh nak citer ngan korang pasal apa itu ZUMBA iaitu satu jenis senaman .Zumba merupakan gabungan tarian, senaman aerobik dalam bentuk tarian hiphop, soca, samba, salsa, merengue, mambo dan juga tarian Bollywood serta gelek. Senaman ini telah terbukti memberi kebaikan kepada kesihatan organ kardiovaskular, menurunkan berat badan, melegakan tekanan dan meningkatkan keyakinan diri.



IMG_1446


So, Pada tarikh yang YY war war kan tue, ada Party ZUMBA tau . Anjuran D'ADZA FITNESS (M) SDN BHD syarikat milik adik Mak Dara Blogger terkenal . D’Adza Zumba Party akan diadakan pada 11 Mei 2014 bertempat di Dewan Cempaka Ampang .




D’Adza Zumba Party

Tarikh : 11th MAY 2014
Masa   : 11.00am – 3.00pm
Lokasi : Dewan serbaguna cempaka, ampang jaya


Banyak acara menarik yang akan dilakukan pada hari berkenaan seperti :

* Zumba Fitness

* Zumba for Kids

* Zumba Gold

* Cabutan Bertuah

* Bazaar Jualan



Haaaa, nak citer bab cabutan bertuah . Hadiah memang keeee baaa boooom . Harap – harap YY ada lah peluang menang dan bertuah pada hari tue kan .


{Hadiah Cabutan Bertuah }

*hampers

*barangan elektrik

*sebuah Teleon bimbit Lenovo

* 1 pakej penginapan di TM RESORT PD ( 2 hari 1 malam )

* 1 Pakej penginapan di TM RESORT FRASER HILL ( 2 hari 1 malam )



See, hadiah cabutan bertuah memang menarik sungguh kan . Cecepat lah register kalau korang rasa nak ber suka ria bersama keluarga dan ini peluang bawak anak – anak mengenali senaman Zumba .





{ Event Details }

D ADZA ZUMBA DANCE FITNESS

11:00am : Registration
11.45am. : Bacaan doa
12.00Pm. : ZUMBA KIDS with ZIN ELLA (RM10 fee entrance for 7-11yrs kids)
12.30pm : live performance by ZIN AKO
12.45pm : lucky draw
1.pm : ZUMBA FITNESS by ZIN D'ADZA RINA

also featuring special guests singer's from D'ADZA BAND members..
☆Tuty d'adza band
☆Shazroul d'adza band
☆E-one d'adza band
☆Alfie Alwi d'adza band


1.45pm. : lucky draw
2pm : ZUMBA GOLD by
ZIN JLO
2.45pm : GRAND PRICE LUCKY DRAW


Terbuka kepada semua


Bayaran :: Pre-Register : RM40.00
Register at the Door : RM50.00
Kids : RM10.00


{ Pendaftaran dan Pembayaran Awal }


●Adza tutyrianti bt adenan
●0142335336
●Cimb bank- 14760001625205
●Maybank - 112259114990
●dadzafitness@yahoo.com
(will give address to mail resit and do sent me reff payment number)


{ GOODIES }
- 100 pax goodies bag : free mineral + tidbits+ goodies (1st come 1st serve)





Eh, ada jugak jemputan untuk Blogger VIP pass tau . Boleh contact Blogger Mak Dara untuk info lanjut . Jom ,… Jom,… kita bersenam .



D'ADZA FITNESS Social Media

●D ADZA FITNESS INSTAGRAM http://i.instagram.com/dadzafitness/

●D ADZA FITNESS FB FANPAGE https://m.facebook.com/dadzafitness/

●D ADZA FITNESS BLOG http://dadzafitness.blogspot.com/


P/S : harap kesihatan YY dapat ler berZUMBA dengan korang nanti .



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah