Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Penambahan Bloglist | Mommy To Be & Blog Deco


Assalammualaikum,


Happy Monday korang . Keje semangat yer today , esok kita cuti kan. Wesak Day uolss, korang plan nak kemana . 


Amboi, kemain intro YY kan. Sebenarnya korang pun tau YY bermasalah nak mula kan ayat untuk entri , tue yang kekadang merapu meraban macam takde kaitan ngan tajuk jer. 


Sebenarnya nak habaq ngan korang YY ada buat penambahan Bloglist baru tau . Saje lah, sesambil bosan xde keje kat opis nie meroyan kejap. Kisahnya, YY selalu jer jadi silent readers kat blog - blog berkenaan , tapi kan YY cuma save kan pc jer, xde lah sampai buat Bloglist. 


Jadi kebetulan ramai pulak mommy to be tahun nie, jadi YY buat list baru iaitu Mommy To Be dan Bloglist bagi blog yang menceritakan hal - hal deco di rumah . Ada jugak beberapa yang YY dah cilok idea buat kat rumah sendiri . Terima Kasih kepada Blog Deco berkenaan, buat YY lakukan sedikit perubahan kat rumah walaupun pada dasarnya YY nie pemalas tahap gaban. Muhahahhaha.




Bloglist Mommy To Be 




Blog yang mencerita kan kisah Deco di rumah 






Untuk Bloglist Mommy To Be , seronok baca pengalaman memasing menghadapi saat kehamilan . Pengalaman kan mengajar , so boleh jugak jadikan panduan untuk YY yang pestime mengadung nie . 


Korang kalau ada memana blog yang menarik nak share ngan YY , sila lah sharing is caring yerr . Senang YY nak blog walk dan  jadi silent readers nanti . Heeee, tima kaceh .  



P/S : Kekadang buntu nak up entri kisah apa . 



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah