Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Coca Cola Malaysia | #ShareMYCokeLah

 
Assalammualaikum ,

 
"Chup! Coca Cola .Refreshlah together gether" , ini adalah tagline kempen terbaru dari coca cola Malaysia . Unik wooo tin yg baru dari coca cola . Ada Hashtag lagi , perkataan yang rakyat suka sebut . Memang ciri keunikan Malaysia sungguh . 


 
Share My Coke Lah   105


 
Terkejut jugak YY pepagi sampai opis dah ada kotak merah nie atas Meja. Terima Kasih Coca Cola Malaysia yang memberikan YY Tin Unik Coca Cola nie. Teruja sungguh YY, bila melihat sendiri keunikan Tin Coca Cola dengan hashtag perkataan Malaysia yang selalu di sebut.



 
Share My Coke Lah   100Share My Coke Lah   101


 
Diantara nyer  ::
 
Share My Coke Lah   117

#macha


 
Share My Coke Lah   118

#lenglui


 
Share My Coke Lah   116

#syoknya
 


Share My Coke Lah   122

#beb


 
Share My Coke Lah   121

#fuyoh



 
Share My Coke Lah   119

#bestgiler


 
Share My Coke Lah   122

#beb .


 
Semua ada 7 Hashtag  uolsss..

 
Share My Coke Lah   113



 
Seronok bila kita dapat menikmati kesegaran Coca Cola bersama teman – teman. Sharing is Caring. Baru lah kena dengan Hashtag kempen nie #ShareMYCokeLah.
 
Rakan – rakan Sekerja YY suka minum Coca Cola.


 
Apa yang menarik dengan kempen terbaru coca cola nie ?? Apa kata korang bergambar dengan tin terbaru coca cola nie , lebih menarik di nikmati bersama rakan -rakan dan tweet or instagram dengan serta kan hashtag #shareMyCokelah . Mana tau picture fantastic korang akan di muatkan ke dalam digital billboard yang di letak kan di tempat-tempat strategik .


 
coca cola

Apps Coca Cola Malaysia di facebook. –> #ShareMYCokeLah
 
 
Nak lebih detail dan share segala moment indah korang boleh ke Coca Cola Malaysia Facebook Page ( http://apps.facebook.com/sharemycokelah )
 
 
 
P/S : seronok nyaa berkongsi :)





















































Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah