Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Kembara Backpackers Bersama Moji di TVi


Assalammualaikum,


Travel benda yang paling YY suka buat. Tapi xpernah lagi YY Backpackers. Maklum lah, YY tak yakin nak buat backpackers nie, bak selalu orang kata. Alah, pompuan susah lah kalau backpack nie.


So, bila YY berkesempatan ke pra tonton 2 episod dari 13 episod rancangan terbaru backpackers yang akan di siarkan di TVi setiap Ahad , pukul 11.30pagi. Waaah, seronok jugak bila lihat pengembaraan solo Moji ke beberapa negara Asia. Terima Kasih pada Blogger Mak Dara Kak Adza yang menjemput YY ke Majlis PraTonton nie.


Kembara BackPackers bersama MOJI  101

Pengarah Kembara Backpackers Bersama MojiKembara BackPackers bersama MOJI  103

Ramai jugak yang datang pratonton nie, ada media , ada jugak backpackers sendiri.Bak kata Mak Dara, dia jumpa Moji kat Youtube. Memang class aarrr video Moji travel sebab dia memang pandai edit sendiri. Dan Moji adalah pemain Yo Yo dah sampai ke peringkat antarabangsa. Memang hebat lah. Dapat tgk 2 episod dah rasa tak sabar nak tgk episod seterusnya.Kembara BackPackers bersama MOJI  114

YY bersama  blogger Mak Dara , Miss Lady dan Kak Nor MisnanKembara Backpackers Bersama Moji” akan ke 5 negara Asia, dan di rakam tanpa edit. Kira macam rancangan realiti gituee. Salah cakap ke, terjatuh tergolek ke semua tunjuk. Memang menarik dan kelakar lah jadi nyaa. Tak sabar nak tengok semua 13 episod.
Kembara BackPackers bersama MOJI  110

Sessi soal jawab bersama Moji.Saksikan

Kembara Backpackers bersama Moji


Di TVi , pukul 11.30pg dan ulangan pada 2.00pg.
Kembara BackPackers bersama MOJI  116Kembara BackPackers bersama MOJI  118

Moji nie memang kelakar , u r the best lah.
Jom Layan video dari Moji. LayanssssBanyak lagi video Moji Kat Youtube

P/S : rasa nak pi bercuti gak arrr.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah