Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Bertukar Sudah, Sila Bagi komen :)



Assalammualaikum,

Alhamdulillah, korang perasan tak ?? haaa, Nampak tak apa-apa perubahan kat blog YY . Yeaaaah, akhirnya selepas 6 tahun berblog kejap on , kejap off. Akhirnya template blog YY berubah wajah. Terima Kasih kepada Kozumi pemilik blog Budak Nakal yang sudi merelisasikan impian YY untuk menukar baju Blog YY nie, termasuk header yaa. Memang puas hati. Bila Blog dah jadi sebahagian dari hidup YY, so nak jugak lah berubah sekali – sekala sebab kekadang bosan pulak tgk benda sama lelama kan.

Maklumlah, lepas Seminar Buat Duit dengan Blog dari Denaihati.com . Kozumi memang rajin terlebih, so pantas jer dia buat keje. Memula YY nak buat sendiri lah konon macam pandai,sangat tapi akhirnya serah pada yang pakar lah. Hari nie buat keje pun dengan senyuman, rasa macam dapat Anugerah Cemerlang kali ke 18 dah. Muhahahhahaha.

Korang kalau nak bertukar apa – apa kat Blog korang pun boleh roger Kozumi . Orang nyer comel jer tau, Blog jer bernama Budak Nakal tapi orang nya baik *Motif Puji. Hihihihihi, Tak kenal maka Tak mesra Gituee. Boleh jugak korang contact dia di email : kozumi_ro@yahoo.com

Sebenarnya nak bebel panjang lagi, tapi ada keje hakiki yang YY nak kena buat. Ok, harap korang leh komen dengan perubahan Blog YY yang baru nie. Suka ke tidokkkkkk ?????






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah