Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Bertukar Sudah, Sila Bagi komen :)



Assalammualaikum,

Alhamdulillah, korang perasan tak ?? haaa, Nampak tak apa-apa perubahan kat blog YY . Yeaaaah, akhirnya selepas 6 tahun berblog kejap on , kejap off. Akhirnya template blog YY berubah wajah. Terima Kasih kepada Kozumi pemilik blog Budak Nakal yang sudi merelisasikan impian YY untuk menukar baju Blog YY nie, termasuk header yaa. Memang puas hati. Bila Blog dah jadi sebahagian dari hidup YY, so nak jugak lah berubah sekali – sekala sebab kekadang bosan pulak tgk benda sama lelama kan.

Maklumlah, lepas Seminar Buat Duit dengan Blog dari Denaihati.com . Kozumi memang rajin terlebih, so pantas jer dia buat keje. Memula YY nak buat sendiri lah konon macam pandai,sangat tapi akhirnya serah pada yang pakar lah. Hari nie buat keje pun dengan senyuman, rasa macam dapat Anugerah Cemerlang kali ke 18 dah. Muhahahhahaha.

Korang kalau nak bertukar apa – apa kat Blog korang pun boleh roger Kozumi . Orang nyer comel jer tau, Blog jer bernama Budak Nakal tapi orang nya baik *Motif Puji. Hihihihihi, Tak kenal maka Tak mesra Gituee. Boleh jugak korang contact dia di email : kozumi_ro@yahoo.com

Sebenarnya nak bebel panjang lagi, tapi ada keje hakiki yang YY nak kena buat. Ok, harap korang leh komen dengan perubahan Blog YY yang baru nie. Suka ke tidokkkkkk ?????






18 comments:

  1. Nak berbaik ngn kozumi gak laaa hihiiiii

    Gaya peace tu owwseeemmmmm :)

    ReplyDelete
  2. besor gambo...ngehehhe cantik wo....

    ReplyDelete
  3. Suka warna hijau yea.... btw template nampak kemas....cuma kalau boleh cer tambah sesuatu yang menunjukkan ciri hiburan sebab yana kan selalu terlibat ngan selebriti dan retis kan...sebab header tu nampak macam travel blog jee ( pandangan )

    ReplyDelete
  4. haaaaaaa.... ada perubahan.. lebih kemas. blog kid pun memang dalam perancangan untuk upgrade lagi.. :)

    ReplyDelete
  5. cantik, tertarik & memang the bomm..

    ReplyDelete
  6. kozumi mata panda dah ari seminar aritu :)

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum YY, nampak fresh! keep it up YY :)

    ReplyDelete
  8. nampak sweet n kemas gitu blog ni..

    ReplyDelete
  9. Budak Nakal tu memang terror. Ramai blogger yang dah dibantunya terutama yang guna theme thesis for blogspot.

    Theme ni pun ok. Kemas dan tersusun.

    ReplyDelete
  10. cantek.. best.. kemas... :) wahhhh :) terguda gak ni..

    ReplyDelete
  11. Nampak lebih kemas blog ini..
    salam yana..

    ReplyDelete
  12. Cantik..dan sgt menarik.. sesuai sgt ngan Yana

    ReplyDelete
  13. Kozumi comel? biar betik?

    wah..laju je Yana tukar header.

    saay pun ada perancangan juga nak buat benda yg sama. tapi tgklah dulu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah