Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

The Pool Kuala Lumpur | Destinasi malam Bak VIP

Assalammualaikum,



Korang pernah dengar pasal The Pool. Alah tempat kalau korang nak menghabiskan sisa-sia malam korang dengan suasana santai. Ditepi kolam renang yang indah, sambil bermesra dengan kengkawan. Tempat ini diasakan oleh pemilik restoran dan bar yang terkenal di Damansara Height iaitu The Hill. The Pool memberikan satu kelainan kehidupan malam di Kuala Lumpur.








The Pool mempunyai suasana yang tersendiri , kontemporari dan perkhimatan bak VIP. Sambil di temani cahaya lampu yang indah, suasana tepi kolam renang yang tenang. Korang akan rasa seperti seorang VIP ultra gitueee. YY pernah ke The Pool nie menghadiri satu event. memang best dan meriah.

YY di The Pool untuk satu Event

Korang kan, kalau pi The Pool nie. Banyak minuman sedap-sedap yang korang boleh try tau. Tengok rupa pun dah buat terliuq ini kan pulak menerjah ke tekak. Yer daaak. Arghhh, haus plak tetiba kan.






Nampak tak, tgk betapa gambaran pun dah buat kita terliuq kan. Ini kan kalau dapat menghirupnya. Auwww, sedaaaap nya.



The Pool
347, Jalan Ampang , Kuala Lumpur.

Dibuka setiap ::

Rabu hingga Sabtu :: 5.00ptg - 3.00pagi

Ahad :: 4.00ptg - 3.00pagi

Ditutup pada Isnin dan Selasa.














Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah