Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Rewards2Go | Aplikasi Pertama di Malaysia istimewa bagi Pemilik Kad Kredit

Assalammualaikum,



Wee ~~~ ini ada perkabaran baik bagi pengguna kad kredit. Korangkan kalau shopping, suka ler teww guna kad kredit sebab boleh dapat point kan, then boleh tukar point dapat memacam kan. Hokey, sekarang kalau korang nak tahu dah ada aplikasi di Iphone or Ipad yang korang boleh tgk mana-mana yang terlibat dengan diskaun dengan menggunakan kad kredit korang. Tak perlu lagi nak tunggu katalog datang rumah kan. Aplikasi ini dinamakan sebagai Rewards2Go . Boleh dimuat turun ke Iphone korang secara percuma.


Banyak kelebihan yang korang boleh dapat dengan menggunakan Aplikasi Rewards2Go dan ia adalah PERCUMA uolss. Ia adalah credit card privileges directory app yang pertama di Malaysia.

Kelebihan Rewards2Go :

- Aplikasi Pertama yang di tawarkan kepada pemilik kad kredit dengan pelbagai tawaran yang menguntungkan.
- Carian Mudah yang disediakan dari pihak Bank dan Kad Kredit
- Carian mudah yang disediakan dari Merchant.
- Carian Mudah dengan menggunkan Kategori seperti Membeli-belah , Spa , Percutian dan Kesihatan.
- Setiap carian di beri penerangan yang jelas.
- Boleh membuat perbandingan tawaran dan harga yang menarik di antara bank, kad kredit atau merchant pilihan korang. 
- Boleh bookmark setiap pilihan korang supaya senang nanti nak terjah lagi.
- Dan yang penting ia adalah Aplikasi PERCUMA

Pilihan Bank korang. 


Shopping time, diskaun uolss.


Kategori yang disediakan.





Rewards2Go sentiasa akan mengemaskini setiap maklumat terkini seperti bank - bank tambahan , keistimewaan terbaru dan pelbagai lagi yang pasti membuat pengguna kad kredit rasa berbaloi untuk menggunakannya. Semua nya hanya dihujung jari korang. Memang best lah. Mesti buat korang sayang iphone or ipad korang lebih kan.

Kaki Wayang pasti suka tawaran Rewards2Go dari TGV / Citibank





Jom download aplikasi Rewards2Go disini dari app store anda cari “Rewards2go” atau http://itunes.apple.com/au/app/rewards2go/id529431458?mt=8&ign-mpt=uo%3D2




Kalau masih tak faham, maklumat lanjut boleh terjah sini-->>    http://ai.my/rewards2go.php





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah