Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Trafik Blog Yana Yassin seminggu nieee :P

Assalammualaikum,

Hai uolss, Buat apa tue?? Di pagi Sabtu yang indah nie, tetiba lah kan YY nak share something dengan korang. Memula tue rasa cam malu jerk, tapi rasa macam nak share jugak. Alah, kalau orang lain tak heran kot. Sebab diorang lagi berjuta-juta lemon. YY nie kan blogger picisan. So, macam gedixs jer kalau share kan.

Nah, YY nak tepek Trafik Blog Yana Yassin Minggu nie. Alhamdulillah, rezeki dan kebetulan BE yang sedang melayang-layang. Jadi, macam rezeki berganda di bulan Ramadan gitueee. Tak sabar YY nak dapat brang idaman. :)







Auww, sejak Nuffnang berwajah baru nie, memula terkial gak nak guna. Now dah faham. So, ini lah dia trafik Blog YY, banyak tue jerk, takde ler macam blogger-blogger otai yang melimpah ruah trafik diorang sehari. Tapi YY dah bersyukur, sebab dah nampak kelebihan setelah berblog selama 5 tahun. Hurm,, agak lama yer tapi baru 2 tahun jer YY aktif kan diri dan mendapat kenalan baru di dalam dunia blog ini.





P/S : Kena ikhlas dengan setiap keje yang kita buat.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah