Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

[ Contest ] - "We Grill Champions" | Minggu 1


STICKY POST , ENTRI BARU DI BAWAH


Weee ~~ buat julung kali nya YY akan buat contest untuk pembaca Blog Picisan YY nie. Bila buat contest dah tentu lah ada hadiah kan. Yahuuuu , terima kasih beribu lemon buat Nando's Malaysia yang sudi bebenor menjadi penaja bagi hadiah contest YY nie. Haaa, teruja tak korang. Meh ler join beramai - ramai sebab contest nyer senang ja. Kira macam sambil cungkil gigi, dan kelip - kelip mata pun boleh buat punya. 

Hadiah nya adalah  1 x Nando's Peri Platter (for 4pax) bernilai RM62 Boleh lah kalau korang nak bawak orang tersayang makan Nando's kan. 

Contest "We Grill Champions" akan berlangsung selama 4 minggu. Dari 18 Jun 2012 - 13 Julai 2012. Kira ada 4 task lah. So, setiap minggu ada seorang pemenang. Kalau korang bertuah, mana tahu boleh menang setiap minggu. Mahu sekampung korang boleh bawak makan Nando's kan.

Syarat - Syarat Contest Minggu 1 :

1. Terbuka kepada sesiapa yang mempunyai blog, lagi bagus follower blog YY.
2. Buat satu entri dengan Tajuk " Contest We Grill Champions Minggu 1 - Blog Yana Yassin"
3. Letak kan Video dan Logo Nando's di bawah di dalam entri tersebut.
4. Ceritakan pengalaman korang jika pernah menghadapi orang yang suka cakap besar. Dan cara korang nak mengatasi orang 'poyo' berkenaan. Berikan sedikit nasihat bagi orang yang lebih sudu dari kuah nie. 
5. Pemenang akan dipilih berdasarkan cerita yang kreatif dan menarik
6. Keputusan adalah muktamad, Sebarang perubahan tertakluk kepada penaja.
7. Tarikh tutup Contest minggu pertama pada 22 Jun 2012 - 12.00malam.
8. Tinggal kan nama penuh , email dan link url entri di ruangan komen.
9. Hadiah berupa 1 x Nando's Peri Platter (for 4pax) bernilai RM62










Ok, Selamat mecuba ya korang. Harap nanti kita boleh sesama makan Nando's . Sedap hingga menjilat jari uolss. Selamat , Selamat , Selamat menjadi kreatif yaaa. :))






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah