Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Superstar Karaoke Wangsa Walk Destinasi Melalak :))


Wee ~~ semenjak 2 menjak nie YY agak kesibukan jugak. Sampai tak sempat nak hangout dengan kengkawan kan. Maklum lah, buat-buat sibuk kononnya. So, sebelum kesibukan menjadi semakin menjadi-jadi. YY plan nak pi jejalan kat Jln TAR. Alah yang setiap sabtu yang ada pasar malam tue. Ajak angah ngan alang join sekali. Kebetulan achik xleh follow sebab dia pi Kelantan dan nak terus fly bercuti ke Bandung. Aeewaaah, Achik tak sabar ya, kan tahun depan kita nak pi, teeett. Bercuti tak habis2 kan YY nie. Sementara kudrat masih larat yaaa.

Miss moment nie, Angah , Alang dan Achik.


Puas jejalan kat Jln TAR, datang lah idea si alang nak berkaroks. Lama jugak kitaorg tak buat aktiviti menjahanamkan lagu nie. Fikir punya fikir, ingat nak karoks kat Red Box Sogo, tapi macam mahal plak sebab dia kira per head kan. Jadi, kitaorg terus menuju ke Superstar Karaoke Wangsa Walk. Sebab sini murah sikit, kira bilik kan. Kitaorg amik 2 jam baru RM46 .


 Teruja menghancurkan lagu

Kerut kerut dahi angah dengar alang bersajak, opsss !!!



Melalak bagai nak raks, rasa puas plak karoks kali nie, maybe sebab memasing nyanyi lepas geram. Ada yang dah macam bersyair, ada yang dah macam bersajak. Comfirm kalau penyanyi asal dengar boleh mati berdiri. Muhahahhaha. Now, Superstars Karaoke Wangsa Walk tengah buat promo, ada kad untuk di cop. 1 cop untuk RM20 keatas. Dapat 6 cop korang boleh dapat 1 jam PERCUMA KTV. 




SUPERSTAR WANGSA WALK
 

Address :

SUPERSTAR KARAOKE
LOT 101,
WANGSA WALK MALL,
WANGSA AVENUE,
JLN WANGSA PERDANA 1,
WANGSA MAJU,
53300, KUALA LUMPUR.
 

Tel/Fax :

03-41431188



Balik dari karoks, cari makan. Lapar sudah selepas melalak. Blasah makan kat area Wangsa Maju seksyen 1. Sedap jugak dengan menu tomyam, ikan 3 rasa dan telur bungkus. Hurrm, tengah lapar nie terliuq plak.



P/S : Ada video masa karoks, tapi macam segan plak nak letak sini. :)) 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah