Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Bila Atuk dan Nenek ajak berbowling.


Weee ~~ macam dah bersawang jerk Diary YY nie kan. Maklum, bila mood membaca novel kembali, masa nie lah Blog YY terabai. Saje lah nak citer sikit sebelum menidurkan diri ini sebab mata dah kelat sangat. Dari semalam kan, tekak nie dah terbayang-bayang nak makan Murtabak kat pasar malam area rumah YY nie. Pasar malam setiap hari selasa tau. So, gigih balik keje tadik singgah pasar malam tapi apa kan daya Murtabak xde lah pulak. Agak nyer cuti kot tak niaga. Kecewa betul rasa. Takde rezki YY nak makan murtabak. :P

So, otw nak ke rumah, YY bertembung dengan atuk dan nenek YY. Apa lagik, nenek ajak YY pi main bowling. Memula YY tolak jugak sebab kepala macam pening-pening lalat sikit. Tapi tak sampai hati plak nak menolak, so YY ikutkan ajer blasah main bowling dengan baju kurung. Kang kalau dah balik rumah, haruslah malas nak kuar kan.

YY , Atuk , Nenek dan Zatty

Zatty Kecewa bola masuk longkang kot :P

Muka macam org penat sangat

Nampak tak aksi membaling dengan berbaju kurung itu.

Nenek YY comel kan :)) , macam cucu dia ler, ahaaaksss

Awin ada aksi macam pemain profesional berbowling ler. :))

We all menuju ke Wangsa Walk. Awien dan Zatty pun follow jugak. Memula nak main satu game jerk, last2 tambah lagik satu game. 2 games uolss, dengan ayu berbaju kurung , layan kan ajer. Seronok sekali sekala buat aktiviti camginie. Atuk ngan nenek YY memang brutal. Terima Kasih banyak buat Atuk dan nenek sebab belanja along main bowling, lepas tue siap belanja makan lagik. Memang best lah. Lain kali boleh buat aktiviti camnie lagik. Kumpul sedara-mara reramai pun best jugak.


Ce teka Point YY yang mana,.. ahaaaksss



YY minat main bowling, kalau dapat lepak dengan kengkawan blogger sambil berbowling pun best jugak kan. Korang suka sukan apa eh. Ce citer sikit, mana tahu minat kita sama kan.



P/S : Nenek ajak YY berfutsal, aduh larat ke. ??






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah