Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Pureen Stock Clearance Datang lagiiiiiii

Assalammualaikum,


Eheeem, buat penjawat awam hari nie dah gaji kan . Nie nak habaq , bulan 3 nie ada lagi Pureen Stock Clearance . Jangan lupa simpan duit uolsss. Sebelum nie YY pernah pi , citer ada kat SINI . Masa tue , sedang mengandungkan Qaireen . Jadi beli pun baju color selamat . Barang pun mana yang penting jer . Maklumlah , belum tau gegurl ke boy kan . 



So, kali nie . Ingat nak pi memborong lagi . Hoiii , serius kalau Pureen Stock Clearance memang murah giler babas. Siap YY buat 'survey' lagi . Barang yang sama kalau beli kat mall time bukan di jualan nie . Beza kekadang tue sampai RM 5 . Banyak kan . Zaman sekarang, memang kita nak cari yang murah jer .




Pureen Wholesale


Jom lah kita memeriahkan suasana . Tips YY , datang awal pagi . Masa tue parking tak sesak . Cuma kalau korang nak park , biar dekat ngan jalan besar nak keluar . Sebab bila nak balik , area yang dekat comfirm sesak tak gerak gegara orang dah parking kiri kanan , tapi laluan still ada 2 . So, comfrim sangkut sebab jalan dah jadi satu . Eh , korang faham ke penerangan YY nie . Senang citer , takpe jauh sikit parking , janji senang nak keluar balik . Gitueeeee.



Date: 7 - 8 March 2015 (Sabtu & Ahad )
Time: 9.30am - 5.30pm

Venue: Summit Company (M) Sdn Bhd
12A, Jalan Perunding U1/17,
Glenmarie Industrial Park,
40150 Shah Alam, Selangor.
(GPS Coordinates 3.09305, 101.56458)







P/S : Save The Date :)





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah