Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

#ShellEasyWin | Peluang menang RM 40,000 masih ada


Assalammualaikum,


Wooot , wootttt . Haaaa, nie nak ingatkan korang nie . Pasal Shell Easy Win . Alah, sebelum nie YY duk bebel kat korang kan, kan ,kan . Haaaa, ada yang lupa ler tueee . Meh korang baca balik kat SINI .



Sebenarnya , YY nak ingatkan korang yang contest Shell Easy Win memang masih berjalan . Korang masih ada peluang nak menang besar . Jangan tetunggu lagi dah , cecepat terjah Shell berhampiran korang eh .



Shell easy win contest--Win up to RM40,000 weekly!




Kalau dah memang tuah korang , memang takde hal lah . Menang RM 40,000 macam – macam korang boleh buat kan . Kalau korang tak cayer , memang dah ada yang menang besar. Rezeki diorang berbelanja di Shell . Baru betul dengan nama contest nya Shell Easy Win .




Shell Easy WIn 3

Contest ini akan berakhir pada 14 September 2014.



Contest paling senang . Rugi lah kalau tak mencuba kan .

Cara – Cara menyertai Shell Easy Win :

1. Berbelanja minimum RM 30 dimana – mana Shell.

2. Isi borang dan jawab soalan mudah yang disediakan .

3. Kepilkan resit di borang contest , dan masuk kan ke dalam kotak di mana – mana Shell .

4. Selesai – Pemenang mingguan terpilih akan memenangi RM 20,000 cash

 
atau

 
Berbelanja minimum RM 30.00 dengan Shell V-Power untuk menggandakan hadiah kemenangan ke RM40,000 .
 


 
Shell Easy Win


 
YY memang isi minyak kat Shell sesaja sekarang . Maklum lah , nak cuba nasib . Kot Menang wang RM 40,000 macam – macam yang YY dah fikir nak buat dengan wang besar tuee. Hadiah saguhati pun ada gak , boleh menang RM 300 setiap minggu . Sape nak bagi weeeeiiii  .



Shell Easy Win    Shell Easy Win



Shell Easy Win



Eh , korang jangan lupa jugak contest Instagram Shell Easy Win . Yang nie kan boleh menang Voucher RM 50 dengan 10 pemenang setiap minggu .




Shell Easy Win  

Instagram Contest #ShellEasyWin




Shell Easy Win


Cara – Cara Shell Easy Win – Instagram Contest :

1. Ambil gambar dengan Shell Easy Win polaroid di mana – mana Shell Terpilih .

2. Tulis caption pada gambar dengan ayat yang paling creative apa yang korang akan buat kalau menang RM 40,000 .

3. Hashtag #ShellEasyWin

4. Post dan Share di Instgram korang .



*** hati - hati yer bila bergambar di stesen Minyak Shell ****



Kalau korang nak tahu sape yang jadi pemenang mingguan , rerajin lah terjah ke www.shell.com . Kalau menang , jangan lupa YY tau .




P/S : Tuah Manusia siapa yang tahu .




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah