Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Pindaan Jadual Peperiksaan KPSL N27 Tahun 2014

Assalammualaikum,


Peperiksaan KPSL N27 tahun 2014 . Sape amik ??? Alhamdulillah , YY dah pun lulus semua paper tahun lepas . So, tahun nie x perlu susah payah nak amik lagi . Citer bab LULUS ada kat SINI . YY dah Berjaya Temuduga jugak , Now masih menunggu penempatan . Harap xde lah tercampak jauh keluar dari KL. 


Untuk Makluman korang lah, kalau ada yang tak perasan . Untuk tahun 2014 ada sedikit perubahan tarikh peperiksaan dari tahun sebelum - sebelum nie . Peperiksaan selama 3 hari telah di jadikan hanya 2 hari untuk penjimatan . Yer lah , banyak jugak boleh jimat tue . Bila g peperiksan boleh claim perjalanan , dapat cuti tanpa rekod lagi . 3 hari tuee, memacam leh buat kan . 



Ini Jadual Asal :





Dan ini pekeliling perubahan Jadual Peperiksaan KPSL N27 - Tahun 2014






Good Luck eh untuk korang yang amik peksa tahun nie . YY tak reti lah nak bagi tips camne leh LULUS , tapi yang pasti YY jawab sampai jari rasa nak patah . Panjang berjela ko jawapan . Ntah betul ke tidak . Nasib lah LULUS. Muhahhahaha. 



P/S : Yang penting buku kena ada tagging, senang nak cari jawapan nanti . 






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah