Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Indiba Stemcell System Mengatasi masalah Wajah :)


Assalammualaikum,

Hai korang . Camne raya , mesti korang raya sakan tahun nie kan . Nie YY nak citer bab kecantikan sikit, citer raya nanti lah kita sambung eh . Alah, bab kecantikan kan semua suka kan , teruja sangat nak cantik. Dalam hati tue, nak sangat cantik macam kulit masa baby dulu kan . Ok, Jangan runsing dan pening , nie YY nak citer ngan korang satu teknologi bau yang boleh buat kulit korang selembut baby . Gituee, haaa mula lah tue senyum gembira . 


Memperkenalkan Indiba Stemcell System. Dengan tagline ' We Are YOUNG Again" , sesuai bebenor lah kalau kita nie dah nak menghampiri usia tua dan penghasilan kedutan di wajah . System ini diperkenalkan oleh BELLA sebuah company yang telah bertapak sejak 1982 , dan menitik beratkan skin care  technologies dan beauty treatments.





INDIBA Stemcell System - Bouncy Baby Skin

INDIBA Stemcell System lebih baik sebagai penggalak kolagen yang kuat dan cepat untuk pemulihan sel tetapi bergantung kepada individu . Terapi peningkatan optimum direka untuk memaksimumkan sel kulit untuk meningkatkan metabolisme tisu bagi menambah kolagen dalam kulit untuk proses pembaikan. Rasakan kulit seperti bayi selepas rawatan .


YY dah tengok sendiri hasil perubahan selepas membuat treatment Indiba Stemcell System . Nampak parut lebih pudar , dan pipi lebih gebu dan tegang . Teruja tau melihat perubahan sekelip mata . Yang pasti , YY tetap nak mencuba , cuma perempuan mengandung memang xleh buat treatment nie, sebab ia menggunkan sistem elasticity . 



Bella Indiba Stemcell - rawatan kecantikan


Bella Indiba Stemcell - rawatan kecantikan




Jangkaan rawatan INDIBA Stemcell Sysytem - Bouncy baby Skin .

- mengurangkan garisan & kedutan 

- pertumbuhan semula sel 

- pengukuhan / mengetatkan 


Indiba Stemcell System menggunakan  teknologi yang dipaten tindakan proionic bersama-sama dengan adiposed berkuasa yang diperolehi dalam keadaan media (faktor pertumbuhan) serum untuk merangsang dan mengimbangi semula pertukaran ion selular, oleh itu ia membantu sel-sel dalam memulihkan fungsi semulajadi yang penting di dalam metabolisma badan kita. Tindakan haba daripada rawatan ini akan meningkatkan peredaran kapilari dan oksigen ke tisu-tisu, membawa kesan penyaliran dan penghapusan kotoran dalam badan. Bahagian yangyang paling best adalah serumyang dibawa ke muka melalui frekuensi yang dipaten juga boleh meningkatkan keanjalan kulit dan meningkatkan metabolisme sel.




Bella Indiba Stemcell - rawatan kecantikan



Bella Indiba Stemcell - rawatan kecantikan



Semasa rawatan, ahli terapi kecantikan akan melalui prosedur yang akan menyamakan tenaga bagi menentukan tahap tenaga yang optimum untuk kulit. Ahli terapi kecantikan akan merangsang sembilan nod lemah pada muka korang pada tahap epidermis untuk mengetatkan dan nada kulit kita dan mencapai perparitan yang lebih baik. Ini diikuti dengan langkah ke-3, yang mensasarkan pada tahap dermis. Di peringkat ini, rawatan akan mensasarkan kepada peningkatan fibroblast untuk pengeluaran kolagen dan meningkatkan fungsi sel. Tindakan ini boleh mengimbangkan ion dan tahap sel dan meningkatkan Intergriti kulit. Akhir sekali, Stem C'rum Plus akan digunakan dan diurut dengan sempurna dengan tangan untuk memastikan nutrien yang dihantar jauh ke dalam lapisan.






Taklimat daripada Bos Besar Bella, Vivienne Wong 






Penerangan tentang Indiba StemCell System daripada Alice Ng 





Bella Indiba Stemcell - rawatan kecantikan



Bella Indiba Stemcell - rawatan kecantikan



Bella Indiba Stemcell - rawatan kecantikan




Biasanya apa yang korang boleh dapat di pasaran adalah hanya 2 hingga 10ppm faktor pertumbuhan, tetapi BELLA menyediakan faktor pertumbuhan 60ppm secara eksklusif di Bella yang pasti besar, sekurang-kurangnya 6 kali lebih kuat berbanding dengan orang lain. 60ppm sangat mencukupi untuk membuat korang melihat dan merasakan perbezaan ketara pada muka korang. Penyerapan bijak, BELLA sentiasa berfikir selangkah ke hadapan untuk korang di mana Stem C'rum Plus direka khas dengan Trans Dermal Sistem Penyampaian Nano bersama-sama dengan yang terkandung 9 (Double Layer) untuk memastikan penyerapan maksimum dan penghantaran kepada setiap sel.



Bella Indiba Stemcell - rawatan kecantikan

Demo menggunakan Stem C'rum Plus


Bella Indiba Stemcell - rawatan kecantikan



Bella Indiba Stemcell - rawatan kecantikan




Bella Indiba Stemcell - rawatan kecantikan



Bella Indiba Stemcell - rawatan kecantikan





Wah, betapa canggihnya teknologi yang boleh korang cantik dengan sekejapan jer . Apa lagi, jom lah kita try bersama - sama . Banyak cawangan Bella yang korang boleh kunjungi . Melabur sedikit untuk kecantikan dan awet muda . 




Bella Indiba Stemcell - rawatan kecantikan



Diantara perubahan yang YY lihat sendiri , parut jeragat berkurangan , dan pipi makin gebu dan anjal . Sila lihat perubahan pada pipi kanan pandangan korang . 



Bella Indiba Stemcell - rawatan kecantikan



Bella Indiba Stemcell - rawatan kecantikan



Masa pelancaran , macam - macam aktiviti ada . Ada cabutan bertuah , ada demo macam mana proses Stem C'rum Plus digunakan dengan mesin . Ada jugak pemeriksaan kulit muka Percuma . Memang YY tak lepaskan peluang . Walaupun tak menang apa - apa hadiah cabutan bertuah , tapi YY dapat melihat sendiri kecanggihan teknologi kecantikan , dan mengetahui masalah kulit YY . Kena atasi sebelum diri semakin tua . 



Bella Indiba Stemcell - rawatan kecantikan



Bella Indiba Stemcell - rawatan kecantikan



Bella Indiba Stemcell - rawatan kecantikan




Bella Indiba Stemcell - rawatan kecantikan




Bella Skin Care yang korang boleh kunjungi .


The Intermark (nearby KLCC)


Bangsar Village II


Mid Valley


Petaling Jaya


Subang


Kuching


Gurney Plaza


Ipoh


Plaza Pelangi



Maklumat lanjut :

TOLL FREE : 1 800 22 7111





P/S : Dah raya pun still nak cantik lagi kan. 









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah