Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Proses Rawatan Liposonix


Assalammualaikum,

Wee, sape dah baca intro yang YY citer pasal Liposonix. So, apa pendapat korang ?? masih x clear ke apa yang YY bebelkan ??


So, mari kita mulakan dengan gambor ini.







Kemudian korang layan video nie dulu .





1. Alat rawatan sistem Liposonix ® diletakkan di kawasan yang disasarkan.


2. Ultrasound berintensiti tinggi tertumpu (HIFU) tenaga memberi tumpuan kepada lemak yang disasarkan dan memusnahkan sel-sel lemak di bawah lapisan kulit.


3. Satu luka berterusan dicipta pada lemak yang disasarkan dan tidak membahayakan dilakukan untuk lapisan kulit.


4. Tisu lemak akan dikeluarkan melalui penyembuhan semula jadi badan dan proses penyingkiran.




 
Camne ?? Korang yakin tak dengan rawatan Liposonix nie. Macam yang YY citer sebelum nie lah, rasa sedikit sejuk, x selesa  , prickling, tingling atau warmth tetapi semuanya rasa sikit jer lah . Macam orang selalu cakap , sakit cam kena gigit semut api gituee. Ada lah sikit kesan sampingan macam lelebam kat tempat rawatan, tapi xde lah teruk kan. Yang penting cita- cita untuk kecil tercapai Smile




 




 
Fuhhh !!! kalau berjaya ramping sebelum jadi pengantin best jugak niee.. Alahai cecite nak jadi pengantin kurus mungkin leh tercapai dengan Liposonix. Korang ada rasa cam nak cuba tak ??



 
Maklumat lanjut boleh ke www.solta.com

















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah