Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Beraya dengan Celcom iPhone 5 baru raya nieee :)


Assalammualaikum,


Hai uolsss, sikit hari jer kita nak raya dah. Camne persiapan korang. Mesti semua nak baru kan. Nak baju raya, kasut raya , handbag raya , tudung raya , seluar raya , biskut raya, fuhhh !!! semua lah pasal raya. Nak yang baru sesaje, sanggup menerjah semua tempat yang ada cam Jalan TAR , Sogo , uptown , Downtown dan macam – macam lagi tempat yang menjual barang nak raya niee.


Daaan, ada jugak yang sibuk nak cari smartphone raya. Yeaaah, nie nak habaq kat korang yang mencari tipon untuk raya, korang tahu tak yang Celcom ada sesuatu yang best tentang iPhone 5 . Korang boleh dapat kan tipon Raya iPhone 5 dengan hanya RM88/sebulan ( kontrak 24 bulan ) . Yoooo, murah uolsss.





Korang boleh dapatkan iPhone 5 dengan harga RM1, 488 (RRP: RM2, 199) bersama Pakej Celcom First Data mPro Plus hanya RM88/sebulan. Nampak, jimat banyak uolssss, boleh pakai smartphone baru raya nie. Korang boleh dapatkan iPhone 5 nie khas dengan rangkaian terpantas dari 11 Julai -15 September 2013.



Ini merupakan satu perjanjian Raya eksklusif untuk korang yang tidak boleh ketinggalan. Dengan Celcom First Data mPro Plus pelan, korang boleh menikmati:



• Rendah yuran komitmen bulanan sebanyak hanya RM88/sebulan


• Harga istimewa pada iPhone 5 pada hanya RM1, 488


• jumlah data 5GB bulanan


• PERCUMA 60 minit & 60 SMS (penggunaan tambahan: 15 sen / min / SMS)







Korang boleh mula sambutan Raya dengan smartphone baru yang menarik.


• Boleh abadikan gambar bersama yang tersayang dalam tipon baru


• Dapat berhubung dengan orang yang korang sayangi sama ada di bandar atau kembali di kampung halaman korang.

• Semua dengan liputan yang paling luas dalam rangkaian terpantas.






Jangan lepaskan tawaran istimewa ini. Lawati mana-mana Blue Cube atau Celcom Xclusive untuk menikmati keistimewaan ini hari ini.



Celcom iphone 5 215

YY pun beraya dengan iPhone 5 uolsss



Untuk maklumat lanjut, anda boleh melawat Celcom iPhone 5 SINI.


P/S : Wajib bergambar bila raya :)




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah