Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Ebay Malaysia pilihan utama untuk Bershopping


Assalammualaikum,



Sape suka beli barang online ?? dah tentu lah ramai yang suka kan, sebab beli barang online boleh jimat banyak macam xyah susah-susah redah kesesakan lalulintas, nak cari parking lagi, minyak tol semua nak kena kira.




Ebay malaysia 100



So, nie nak bagi cadangan kat korang yang suka shopping online. Sila lah menerjah ke ebay Malaysia di http://bit.ly/12S5NK7 untuk mendapatkan barang – barang murah . YY bila memula tau pasal ebay Malaysia nie memang teruja sangat, sebab banyak barang murah yang boleh buat rambang mata. Tengok tue nak, tengok nie pun nak. hari – hari duk usha Ebay Malaysia.




Ebay malaysia 101



Akhirnya, selepas berhari – hari duk usha baik punyaaa. YY pun terbeli, haiyaaakkk sila percaya terbeli yerr. Muhahhahaha. YY terbeli Power Bank. Kebetulan memang YY duk cari power bank jenama Pineng nie, bila nampak ada murah punya kat ebay, cecepat lah beli kan sebelum masa nya tamat.



Cara – Cara membeli di Ebay Malaysia ::



Log In Di Ebay Malaysia dahulu - http://bit.ly/12S5NK7


1.
Ebay malaysia 201

Pilih Barang yang korang nak.




2.
Ebay malaysia 202

Bersedia untuk membayar




3.
Ebay malaysia 203

Bayar menggunakan Paypal ( Cara daftar Paypal – SINI )



4.
Ebay malaysia 204

Log In Acct Paypal



5.
Ebay malaysia 207

Bayaran settle, tunggu barang sampai jer.




Power Bank Pineng berkapasiti power 16,800 mAH , pilih pulak warna gold. Bila dapat kat tangan memang seronok giler, sekali tgk dah macam jongkong emas. disertakan dengan 4 connector, memang berbaloi lah beli power bank kat ebay Malaysia nie.




IMG_6040[1]

Yeaaah, dah sampai pun power bank idaman.




IMG_6041[1]IMG_6043[1]

Power Bank Pineng dah sampai di tangan




ebay Malaysia

Mari mengecharge phone




Eh, korang jangan ingat ada power bank jer tau. Banyak lagi barang lain yang ada. Macam Smartphone, baju , jam tangan , aksesori telefon dan macam – macam lagi. Semua ada lah.



ebay Malaysia 900

Korang boleh terjah ke http://bit.ly/12S5NK7







P/S : Korang bila lagi nak shopping di ebay Malaysia.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah