Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Kisah Sakaratul Maut dan Mamat Cina Berpuasa Sehari



Assalammualaikum,

Hai uolss, YY baru jer balik dari kajang berbuka dengan family. Sedap wooo hari nie ibu buat keli salai masak lemak cili api , ayam masak merah , dalca dan nasi tomato. Memang best lah air tangan ibu kan. Tapi sayang lupa pulak nak amik gambir makanan, excited sangat nak berbuka uolss.

Balik jer, buka fb ternampak ada video yang menarik nie, ramai sungguh yang dah share. Ini antara 2 video yang YY rasa ada cerita yang baik di sebalik video nie. Jom korang tengok, untuk korang yang tak tengok lagi lah.



Mamat Cina Puasa Sehari





Kisah Sakaratul Maut




Banyak pengajarankan dari 2 kisah video nie. Korang rasa camne ???



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah