Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Promosi Secret Recipe sepotong kek RM 1

Assalammualaikum,

Weee ~~ sape suka makan kek. Alaah, kek yang sweet2, sedap sesangat dari Secret Recipe tuee. Haaa, nak bagi tau korang nie. Korang tahu tak yang Secret Recipe ada buat promosi, terbaik punya bermula 11 Mac – 24 Mac 2013 ( 2 minggu sahaja ) . Macam – macam pilihan kek ada tau.

Promosi nya adalah,



Secret Recipe



Dengan setiap pembelian 2 menu utama, korang boleh beli kek dari Secret Recipe dengan hanya RM 1 untuk satu potong. Haaa, nampak tak betapa best nya promosi nie. Banyak yang korang boleh jimat tau. Kalau sape yang biasa makan dekat Secret Recipe mesti tahu yang sepotong kek SR dah berapa harga. So, dengan promosi terbaru dari Secret Recipe, banyaaaaaaaaak jimat wowwwww.



Naaah, nak bagi korang terliuq sikit dengan antara menu utama yang baru – baru nie Y berpeluang untuk merasa kesedapan nyaaa.




secret recipe 111
Irish Lamb Shank



secret recipe 125
Chicken Parmigiana




secret recipe 127
Pan Grill Dory With Lobster Sauce




secret recipe 137



Nampak tak, terliuq tak. Nie antara menu utama yang korang boleh pilih. Lepas tuee, apa lagi pilih lah kek – kek yang menjadi pilihan dengan hanya harga RM 1.



secret recipe 102secret recipe 103
Antara kek kek yang boleh di pilih.



Selepas menjamu selera, Kek adalah pencuci mulut yang sesuai sangat kalau korang menerjah Secret Recepi dari 11 Mac – 24 Mac 2013. Buat pilihan yang bijak uolsss.



secret recipe 121
Green Tea Cheese Kek



secret recipe 156
Crème Brulee Cheese


Apa tunggu lagi, jom bawak kaum kerabat, sahabat handai ke Secret Recipe berhampiran korang. Memang berbaloi – baloi .



secret recipe 147
Nampaaak, 2 menu dapat satu potong kek dengan harga RM 1 Jerrrrr .



JOM LIKE Secret Recipe Malaysia di https://www.facebook.com/SecretRecipeMsia


Share Promosi hebat ini dengan kengkawan korang di facebook yaaa http://bit.ly/sliceofcake



P/S : Boleh bawak boipren pi makan, jimat3.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah