Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Mari Berbadminton , Jom sokong Axiata Cup | Malaysia Boleh


Assalammualaikum,

Sape sini suka bersukan ?? Korang suka sukan apa eh. Meh sini YY nak strory sukan yang YY suka nak buat. OhYeaaaah, haruslah badminton. Iyerr, percaya lah. YY suka sangat main badminton.

Sebab??

Sukan badminton nie macam senang nak main, then peluh keluar mencurah - curah.


So, bebaru nie YY dengan beberapa geng Blogger sesaja lah santai kan diri di Tasik Titiwangsa untuk berbadminton . Dan Misi adalah berjaya. Meh korang layan gambor kitaorang sakan bersukan tapi lebih banyak bergelak ketawa dari bersukan uolsss.


Sebelum bersukan, mari lah kita makan. Ibarat macam berkelah pulok. YY bawak makanan , Ruby Bawak Jajan dan Bro bawak Air. Lengkap lah sessi berkelah sebelum berbadminton kitaorang.


Meriah kan.


Jom makan duluuuuuu



Diantara Blogger yang ada Ruby dan Naim , Bro Framestone dan Iera Kan dan juga Anis Athia. Memasing excited , so bermula lah sessi berbadminton.






Nampak tak muka excited memasing. Kami berbadminton adalah kerana nak menyokong Axiata Cup yang akan berlangsung tak lama lagi di Jakarta. 


Next Time nak buat aktiviti camginie lagi. So,... Jom korang kita bersukan.





Eh, Jap,.. Jap.


Meh nak terang cara korang nak join contest di axiatacup.tv . 



1. Memula korang boleh create satu video mengikut hasil kreativiti korang. Boleh buat kelakar ke ? pelik ke ? yang penting kreatif lah.


2. Bila dah siap edit cun - cun video korang tue, then boleh submit ke axitacup.tv.


3. So, bila dah submit korang akan di beri masa untuk mendapat LIKE terbanyak tuk video korang tue.



Boleh ke www.youtube.com/user/axiata untuk maklumat lanjut.






P/S : Majulah sukan untuk negara.












Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah