Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Bertemu Blogger Mia Liana , Mak Dara dan Kak Gurl


Assalammualaikum,

Hai korang. YY minta maaf bebanyak sebab sekarang memang jarang hupdate. Kat rumah YY dah terminate Streamyx sebab bengang giler. Tenet tak leh guna, tapi byr bulan2. Pasal kegeraman nie akan YY bebelkan bila Unifi telah di pasang ya. Buat masa sekarang memang tak leh nak online. Kat opis pun x dan sebab banyak keje uolss. Maklum lah, menjaga keamanan negara. Eceeeeh , muhahahha.

So, malam tadi dengan gigihnya YY melepak di Old Town kekonon nak hupdate blog yang terbengkalai lama, dan tanpa di sangka YY ternampak Mak Dara dengan Kak Mia Liana senang kusyuk boraking sambil jamu selera. Apa lagi, YY pun post lah kat Wall MD. Sebab, YY takut salah orang. Maklum lah, rabun kan. 

Akhirnya, Mak Dara a.k.a Kak Adza , Kak Mia Liana , dan Kak Gurl berpindah ke meja YY yang duk sengsorang nie. Bergosip dan berborak sampai 12.30mlm. Dah tue, memang tak jadi lah YY nak menaip kalau dah sibuk borak kan. Seronok kot jumpa kawan blogger dan sharing2 info.


YY dan Kak Mia Liana dan Mak Dara.



P/S : Lambat pulok Unifi nak datang pasang kat rumah.


*Mak kepada Mak Dara di ICU sekarang, minta doakan semuanya selamat dan moga cepat sembuh.






7 comments:

  1. walaupun sekejap.... best tau dapat borak dengan yana.... lain kali boleh lepak lagi kalau kak mia datang KL... (^_^) thanks for this lovely post.....

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum yana...seronoknya dpt jumpa sesama blogger...

    ReplyDelete
  3. bertuah yana dapat jumpa mereka kerana x rancang dpt jumpa :)

    ReplyDelete
  4. patut lah dah lama yana x update blog... banyak no hal nya

    ReplyDelete
  5. Untunglah boleh bergosip macam nie

    ReplyDelete
  6. mak kak adza dah keluar wad.. baru baca blog dia..

    buat aduan kat kid pasal unifi.. heheee

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah