Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

:: Kisah Zoo Negara ::

Janji kat depan Zoo Negara paling lewat kul 9.30pg,... so kita kul 9pg dah kuar,... ngupe2 nyer ayu paling lewat,.. dekat kul 10pg baru dia sampai,....Ayu Bawak adik dia Ana yg dah mempunyai 2org anak,.. so klau tgk ada budak tue, anak ana lah yer,... Kitaorg AK's nie lum ader anak g,.. anak tekak ada ler,.. hahahaha !!!!

Masuk tiket nyer RM20 bagi dewasa,.. masuk jerk kitaorg makan dolu, yer arr,.. dh nak tgh tp lum bfst pun,..kitaorg lepak dah ala2 berpiknik,.... menu yang ada,... seperti gambar yg di sertakan,... Past makan baru ler aktiviti pusing Zoo Negara,.. X mo naik train sebab nanti x dapat tgk binatang puas2,...
























Pusing2 nyer pusing,... konon2 nak tgk show peguin tp apa kan daya,... kul 3.30ptg baru ada show nyer,... huaaaawww lama nak tggu, jadi kitaorg desice nak g lepak kat Wangsa Walk... Sampai Wangsa Walk,... Wen plak plan nak tgk Wayang citer TAKERS,... kita excited nak tgk lepas baca review kat blog ZamSamudera ,.. Macam best jaaa,.... tapi masa tue baru kul 2 lebih,.. citer tue ada kul 4.30 ptg,....








Then,... wen bg idea kita g karokss dolu,... Wen Blanja,.. Yeah3,... Sementera nak tggu wayang kitaorg Karokss dulu, dapat sejam jadi arrr,....












Habis tgk wayang,..Citer nyer mmg best woooo,.. elok lah sesape yg minat tgk wayang g tgk,. !!!! Balik sampai umah dah kul 7 mlm,.... Hurrmmmm dah ler malam tue nak kuar karokss lagi dgn kengkawan Sek Rendah Jalan Kuantan Dolu,... Sib ler ada yg nak amik kat Umah,.... x yah nak susah2 drive,... Nanti citer bab Karoksss kat KTV,Ampang Laks yerr,.. !!! 1 hari yg full Aktiviti,... lalalalla !!!!!

* ADOIII<... maaf ler kalau picture nyer tunggang terbalikk !!!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah