Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

:: FB ??? ::

Nape eh,... mggu nie rs cam x best jerk,.. x happy,... mcm nak deactivate kan acct fb,... ok x klu wat camgitu ???? tp banyak benda yg perlu di lakukan menggunakan fb nie,....Paling hampir komunikasi for AJK SMTJ ALUMNI semua nyer dlm fb, tmbah plak next month nak buat mjlis tahlil untuk kengkawan yg telah pergi meninggalkan dunia ini,.... hurrrmmmmm, masih kepikiran, klu tutup jap boleh kot !!!!!





Interaksi antara AK pun banyak dlm FB,....  nanti banyak plak info dan perkabaran yg ketinggalan,... owhhhh fb, apa yg harus ku lakukan,.... fb nie bagus sebenar nyer,... sbb fb lah yg mengetemukan kita dengan kawan2 sekolah rendah, sekolah menengah, sekolah teknik, kawan2 opis dulu masa kat bank, kawan2 blajar kat s.alam,..... dan jugak bertemu kawan2 baru,.... aduhhhh !!!!!!! fikir lagi,.. fikir lagi,... fikir lagi !!!!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah