Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

:: Dating time ::

yeahuuuuu.... hari nie my sunshine balik dari coti2,... nak g amik kat kl central. Kebetulan plak ateh pun ada kat kl sebab terlibat ngan pertandingan badminton,.. !!! tapi jauh bangat tempat ateh stay,... Kat Hotel Tunes, Kota Damansara,... Konon2 nak jumpa lah lepas amik sunshine,... tapi apa kan daya,.. ateh di quarantin sbb nak simpan tenaga untuk games esok,... !!!

Dalam kul 6 lebih dah dapat msg,..

*bby, alg dah kat airport nie,... jadi erk amik kat kl central,.. !!!

wah,.. Best2, mesti lagi banyak bebelan nie,... tambah pulak nak citer pengalaman coti2 kat negara orang,.... lalalalala,.. kita pun bersiap ler,.. !!! Sampai Kl central kena tggu jap, sbb org nyer x sampai g,... dr LCCT ke Kl central naik bus,... !!!! Masuk2 kete jerk,.. enjin bebelan pun bermula,.. hahahahaha sgt sweet hokeeyyy !!! tang bebel tue yg windu sangat,....

alg : bby , jom g makan nak,... alg lapor arrrr....
kita : hokeeyyy,.... kita pun lapor gak,... 


D sini Menanti

So,.. terus jerk kitaorg menuju ke Bandar Tasek Permaisuri,.. Konon nak lepak kat Q Bistro, .. tapi sebabkan parking penuh, kami pun beralih ke Ani Sup Utara,... Ramai kata sup nyer best, jd kitaorg pun layansss jer ler,... sbb dh lapor sangat dan x sabor dah nak dgr bebelan,... hehehehehhe,.. !!!!

Tahap yang paling best,... bila tgh borak2,... boleh pulak ateh ( tgh sibuk training badminton) call,.... then angah ( skg tgh coti2 kat bahrain) msg,... Achik ( kat sekolah ada urusan,.. maklum ler kerani sekolah kan ) pun call,.......... semua nak tau alg dah sampai lum,... yg paling x leh tahan, sbb nak kaco kitaorg dating,,.... hehehehehe,.. cangat cuet kan adik bradik kitaorg nie,... sangat caring,.. tue yg buat semuaaaaa susah nak pisah,... "kekemiaan" sangat hebat hokeeyyy ,...




sbb asyik dgr bebelan,.. lupa nak snap picca sendirikkk

Then kunun2 dah kul 11.30 mlm nak balik,... tapi kitaorg dating plak kat dlm kete,.... mau bincang next trip,... lalalalala,,... sangat x sabar,... Misi akan d teruskan,.... Ahad nie dating lagi sbb angah sabtu smpai m'sia dari bahrain,... yahhoooooooooooooooooo,.. !!! windu nak bebel-bebelan,... lalalalla !!!

Ole2 dari medan,... mesti lah ada,... tapi ahad baru dapat, sbb nak dating lagi,.... owh, x sabar nyer nak tgk,... mesti menarik kan,.. !! Sampai umah dah dekat 1pg, sblm tue dh hantar alg g umah abg dia dkat area2 situ gak,.... nak tido msih lagi sambung msg2 ngan achik n angah,... huh!!! best nyer hidup camginieee,.... d kelilingan kasih syg,.. ahaaakssss

So,.. sajerk nak tepek picca adik bradik 'PRS',... lalallala

angah si comeiii !!!

Ateh,.. Dalam hati Ada Taman,.. hahaha !!!

Achik,.. Kiut Miut !!

Suka Ini picture,.. Thayang Semua !!!



Kalau korang nak tau camner pertalian nie terjadik,.. leh g ke entri sebelum nie,..adik bradik 'PRS'




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah