Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

:: Bowling & Harry Potter ::

Hari ni ada tournament Bowling kat e-curve, Mutiara Damansara,.... Anjuran PERKEP SB.... kita biasa arrr x melepaskan peluang menjoinkan diri,... Best wo sekali sekala dapat buat aktiviti luar selain keje kat opis,...Pendaftaran pukul 10pg,.. comfirm ler x yah masuk opis kan,.....

Bowling anjuran PERKEP

Ini Team Saya

Cuba teka Score Saya Yg mana ??? (R)

Bosan !!!! Markah Corot

With Alia
Kita main pun memain jerk,.... dalam sejarah main bowling, dapat markah corot giler, tapi x ler dapat yg tercorotkan,.... ada org lagi corot kot,.. hahaha !!!! Lepas main bowling dah janji nak jumpa alang & Dilla kat One Utama,....

Saat yg di nanti2 kan adalah menonton wayang,... best3, alang mau blanja tgk Harry Potter, pdhal kita x pernah pun tgk siri Harry Potter nieee,.... tp bila dah tgk, layansssss gakkkkk,... best , seram, lawak,.... sebelum tue alang blnje makan kat Burger King yg x berapa nak sadap,...tp kan, sbb alang yg belanja,... harus habis kan,.. nanti majukkk plak 'kenit' tue,... hahhahaha !!!!

Tiket Wayang,.. Thanksss Alang

Depan Burger King

Awat Alang sebeitu rupa ???
Dah macam Model Fries


Me & Dilla

GSC OU

Happy Mood 

Duta Vasellin

sojuk eh dlm panggung,... sedap landing nampak !!! hehehehe


Balik jer sampai umah dah kul 8mlm,.... Msg2 touching plak ngan alang ,... hurrrmmmm, yg penting perjanjian x mo "pisah2" lagikkk,...hurmmm,.. xpe nak g kursus nie alang volunteer nak hantar ke BA,... then ada plan nak lawat kita kat Melaka bersama Achik dan Angah,.... Owwhhhh !!! best nyer , rasa cam duk asrama, then ada org datang lawat,... kih kih kih !!!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah