Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

:: Dating Lagi ::

Hurmm,... tetiba jerk dapat tau ateh dtg kl,... sajer nak buat gempak lah tuee,.... Konon2 nak jumpa buah hati, tapi xmo kecoh2 takut ramai plak yg ajak jumpa,... hahahaha ( budget glamot lah tue, ramai rebut2 mau jumpa,.. ngeh3 ),........ So kita dgn kuasa 'along; nyer, desak gak nak jumpa,... jadi isnin past keje janji ngan angah nak g umah adik kat semenyih sbb ateh lepak situ,.... alang n achik x dpat nak follow sbb ada urusan lain, maklum arrr,... last minit plan.... Kebetulan plak stok bear baru ,... baru jerk sampai,... huh!!!! x sabar nak kidnap bear 1 nie,... hahahahaha !!! Sampai umah adik pun dekat 10mlm,.... gara2 umah nyer jauh dan jln plak jem,... pdahal dr umah angah kul 8 tueee,.... dah macam nak balik Kuala Pilah plak,.....

Stok Bear Baru,... Ada lagi nie Dalam Bilik

Nie bear yg kite kidnap,.. siap amik utk alang ngan achik

Makan pun Posing

Menu Nasi Ayam dan Fresh Oren

Angah ,.. Layansssss

Sempat terjah Blog sendirikkkk,.. !!!

Magge Tom Yam ,... Adik Bagi

Lepak2 sambil cari Uban,.. opsss !!!!



So,... Selasa kebetulan kita dapat MC masa g checkup kat PPUKM,... , plan mlm nak jumpa lagi kat cheras plak,... Kita amik alang kat opis,.... Sib baik ler kete adik leh start sbb ptg tue katanyer kete x leh start pulak,... tp alhamdulillah,.. kalau dah jodoh nak ketemu,... Mlm tue lepak2,.. gelak2,... Sgt happening,... Seronokkkkk bila dapat berkumpul,... siap boleh bincang next trip,... sangat tidak sabar,... !!!!

achik, alang, along

Aksi merebut seseorang ,.. sapakah ???

Macam x cukup korum kan ??? angah ???


Menu KAMI

'sunshine & bby'



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah