Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

:: Tunang & Camerawoman ::

Tanggal 20/11/2010 adalah hari bersejarah buat Dilla. Maklum ler hari pertunangan dengan si dia,... kita pg2 lagi dah gerak ke rumah nyer,... Sblm sampai teringat plak yg alang mesti kena amik ubat abah kat spital selayang,... mau mati kutu klu tersampai time alang xde,... so kita pun call alang suh tggu sebab nak follow gak dia g spital selayang,....

Then sampai jerk kat umah balik dah kul 12 lebih,... masa nie dilla duk sibuk2 di makeup oleh sedara-mara,... kita mmg awal2 lagi dah mula amik gambar, sbb alang dah pesan suh jd camerawoman konun nyerrr,.... tup tup !!! time nak pakai kan bulu mata pelesu,... suma duk x tau,.... kita pun coba2 lah membantu,.. memula payah gak sbb gam nyer mcm x berapa nak lekat arrrr,.....tetapi hasil usaha dan kesungguhan, berjaya gak bulu mata pelesu melekat di mata Dilla,....

masa mengejekan bulu mata pelesu
 
sweet kan dilla

dilla dan hantaran

along dan alang

Lepas Zohor,... wakil keluarga lelaki pun sampai dari johor,... Perbincanngan di lakukan,.. Alhamdulillah semua nyer berjalan lancar. Lepas tue operasi mengemas rumah pun bermula sehingga keesokkan hari nyerrr,....OPsss , mlm tue Achik siap datang menghebohkan diri, maklum arrr ada gosip hangat yg harus di perbincangkan,.. !!!!

dilla & Lan
Risik & Tunang

Achik & Alang

So, Ahad setelah selesai semua kerja2 rumah,... Alang minta tolong hantar ke umah abg nyer kat cheras sbb nak amik kete,... sblum tue kita org g spital selayang amik ubat abah,... then alang nak temankan beli brg2 yg xder untuk g kursus,.. terus ajer menuju ke JJ maluri,.... kat situ alang ngan dilla yg banyak beli brg pun,.... Part yg paling best bila Dilla blanja makan kepci,... hehehehhe,.... Thanksss Dilla,... Laien kali leh blanja lagi kan,... Hehehhehehe,... !!!




* Minggu nie last koje,..... Sebelum tgglkan KL selama 3 minggu.

Tertanya2 Dilla nie saper eh,... Dia nie adik Bongsu kesayangan Alang.... Seorang jururawat di HKL. Nak kenal or follow blog dia boleh klik SINI .





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah