Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Lepak di MMA Santai Corner Nilai dengan Family



Assalammualaikum,



Sebenarnya dah agak lama jugak YY dan Family tak lepak sesama . Maklum lah , memasing sibuk dengan komitmen memasing . So, baru  baru nie angah ada lah WhatsApp ajak pi makan – makan . Katanya nak belanja . Wuhuuuu, orang nak belanja kita setuju ajer . Plan nak ke Nilai , tempat yang angah selalu pi . Citer banyak tak guna, meh korang tengok apa menu yang menjadi pilihan memasing .




De Laila MMA Santai Corner Nilai

Mee Ketam + Udang





De Laila MMA Santai Corner Nilai

Ikan masak Lemak Cili Api






De Laila MMA Santai Corner Nilai

Burger Bakar Abang Burn






De Laila MMA Santai Corner Nilai  De Laila MMA Santai Corner Nilai

Set Ikan Bakar





De Laila MMA Santai Corner Nilai

Ikan Patin Masak Tempoyak




Ini diantaranya , padahal banyak lagi yang kitaorang belasah . Yang YY pulak , gigih memujuk Qaireen . Di bantai nya melalak sebab nak tudung . Satu peel Qaireen , nak tido mesti kena nangis dulu . Dah ler pitching tinggi .





De Laila MMA Santai Corner Nilai

Nampak muka mamai Qaireen nak tido





De Laila MMA Santai Corner Nilai

Terima Kasih Angah belanja semuaaaa, moga makin murah rezki .





De Laila MMA Santai Corner Nilai

kemain sedap tak pandang kiri kanan dah





De Laila MMA Santai Corner Nilai

Adik Bongsu YY , sanggup amik cuti nak bersama family nyer pasal .




De Laila MMA Santai Corner Nilai

Ibu pun beria makan Ketam ngan Udang






De Laila MMA Santai Corner Nilai

We Are Family 


Maaf lah gambor tak bape nak clear . Yang pasti kitaorang seronok dapat lepak sesama . En. Abah masa nie tak ikut sebab ada keje . Balik jer rumah , memasing mata takleh bukak dah . Kenyang terlampau punya pasal .




De Laila MMA Santai Corner Nilai


kitaorang lepak kat MMA Santai Corner . 
Semua makanan sedap – sedap belaka . banyak pilihan .



P/S : bila dah berkumpul, sempat bincang pasal Majlis Besar akan datang Smile






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah