Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Philips VisaPure untuk wajah lebih bersih :)



Assalammualaikum ,



Kalau bab cantik, mesti korang nak muka cantik dulu kan . Biasalah, dari wajah turun ke hati . #EhYeKe . Tapi biasa lah , memang camtue lah selalu nya . Bila muka korang naik jerawat , or nampak kusam kemain susah hati kan . Ada jer usaha nak cantik balik .



Villa Manja Jalan Tun Razak

  Villa Manja Jalan Tun Razak  Villa Manja Jalan Tun Razak

Vila Manja Jalan Tun Razak .



So, nak wajah cantik kena lah rajin cuci muka bagi bersih selalu . Maklumlah, muka kita kan terdedah dengan cuaca dan segala kotoran bagai . YY amalkan cuci muka secara beria diwaktu pagi dan malam sebelum tido . Beria nie bersih duk tonyoh – tonyoh muka nak bagi bersih , rasa macam waaah segar dah muka iolsss dah bersih . Padahal, duk tonyoh tue lah kotoran kat muka lagi terperangkap tau .



Philips VisaPure Produk Kecantikan

Mari mengenali apa itu Philips VisaPure



Philips VisaPure Produk Kecantikan   Philips VisaPure Produk Kecantikan

Philips VisaPure Produk Kecantikan   Philips VisaPure Produk Kecantikan  

Sebelum mendengar penerangan tentang Philips VisaPure ,
Ada sessi makan dan relaxing Massage .




Nie YY nak memperkenalkan dengan korang satu produk pembersihan muka yang sangat sesuai dan sepatutnya digunakan untuk mencuci muka . Baru – baru nie, YY berkesempatan menghadirkan diri ke sessi mencuba sendiri kehebatan Philips VisaPure . Bertempat di Villa Manja , memang sesuai sangat lah dengan tempat kan . Nyaman jer rasa .  Penerangan di buat oleh pakar kecantikan dan doktor Dermatologist iaitu Dr Christina . Bila dengar penerangan , memang teruja gilerr YY nak guna produk yang best nie .



Philips VisaPure Produk Kecantikan

Taklimat dari Philips dan Dr. Christina 




Philips VisaPure Produk Kecantikan



Kalau korang fikir guna jari cuci muka dah bersih , sebenarnya tidak benar sama sekali . Kalau guna jari belum tentu bersih dan bila guna Philips VisaPure segala kotoron akan benar – benar di buang dan pori – pori di muka jugak akan lebih bersih . Tengok soalan yang banyak dari blogger , di tambah dengan senyum lebar memasing memang nampak sangat memasing tengah teruja nak guna Philips VisaPure .



Philips VisaPure Produk Kecantikan



YY telah mencuba sendiri dengan panduan yang telah diberikan oleh beauty advisor hari tue . Tengok demo pun dah teruja semacam , belum lagi guna kat muka sendiri kan . Memang terasa sangat perbezaan pada kulit muka lepas menggunakan Philips VisaPure , diantaranya kulit rasa lebih bersih dan licin . Rasa segar jer kulit muka tau . Bila selesai mencuci dengan hanya 1 minit , korang dah boleh teruskan dengan proses lain macam letak moisturizer dan lelain sebelum korang nak makeup .



Demo penggunaan Philips VisaPure





Cara Menggunakan Philips VisaPure .

1. Letak pencuci muka di muka korang . Pastu gosok sikit bagi berbuih , cuma tak yah ler tonyoh sangat .

2. Memula gunakan di pipi sebelah kanan , dan mesin ini akan berputar selama 20 saat sebelum berhenti sebentar selama 1 saat .

3. Kemudian teruskan kepada pipi kiri 20 saat sehingga berhentgi lagi selama 1 saat .

4. Akhir sekali , bersihkan bahagian T-Zon selama 20 saat .




Philips VisaPure Produk Kecantikan  Philips VisaPure Produk Kecantikan  Philips VisaPure Produk Kecantikan  

Philips VisaPure Produk Kecantikan  Philips VisaPure Produk Kecantikan  




Dan selesai lah sessi pembersihan muka dengan Philips VisaPure . Cuma 1 minit diperlukan . Kejap sangat kan , kulit muka korang lebih bersih dan segar .




Philips VisaPure Produk Kecantikan

Bersihkan , rasa kulit muka lebih segar . Gitueeee .




Kelebihan Philips Visa Pure

1. Kalis Air , so korang tak yah risau nak gunakannya . Nama pun pencuci muka , mestilah waterproof kan .


2. Menggunakan batery yang boleh di recharge, macam batery handphone korang tue .


3. Cuma Charge selama 6 jam , dan boleh digunakan lebih kurang 2 minggu untuk penggunaan 2 kali sehari .


3. Mudah digunakan dengan 2 jenis setting : ‘Gentle Cleansing’ dan ‘Deep Cleansing’ untuk pembersihan yang lebih sesuai dengan kulit muka .



Ini antara kelebihan yang YY nampak baru guna sekali , nantikan penggunaan selepas sebulan . Nanti YY akan citer banyak lagi kat korang eh .




Philips VisaPure Produk Kecantikan

Beauty Advisor yang banyak membantu YY .




Cara Mengecas Philips Visa Pure .





Unboxing Philips VisaPure






Philips VisaPure Produk Kecantikan

Philips VisaPure SC5275 – RM 799



Dalam setiap kotak , terdapat 1 Philips VisaPure , 2 Berus untuk kulit normal dan kulit sensitif , Charger dan Travel Pouch . Sebenarnya Philips VisaPure mempunyai 3 jenis berus yang boleh digunakan selama 3 bulan .



Philips VisaPure Produk Kecantikan

Normal Skin Replacement Brush Head SC5990 – RM 59




Philips VisaPure Produk Kecantikan

Sensitive Skin Replacement Brush Head SC5991 – RM 65





Philips VisaPure Produk Kecantikan

Exfoliation Skin Replacement Brush Head SC5992 – RM 69





So, apa tunggu lagi . Korang boleh dapatkan Philips VisaPure kalau korang turut mementingkan kepentingan penjagaan wajah korang . Jimat dan berbaloi sebenarnya bila korang tak perlu nak beli produk memahal untuk mencantikkan muka kerana cara korang membersihkan muka telah banyak membantu .



Philips VisaPure Produk Kecantikan


Terima Kasih Philips Malaysia .







P/S : Makin rajin plak cuci muka sebab nak guna Philips VisaPure





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah