Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Happy Birthday En. Suami :)


Assalammualaikum,



Selamat Hari Lahir En. Suami . Lambat pulak YY nak citer bab sambut besday nie kan, padahal tarikh nyer jatuh pada 2hb September bebaru nie . Hari Selasa, YY keje so tinggal lah En. Suami yang MC duk kat rumah . YY memang plan nak ajak pi makan jer, sebab kondisi dengan perut yang makin besar nie tak larat nak plan benda pepelik .



Balik keje, kitaorang pun sesiap lah . YY tanya dulu En. Suami nak pi KLCC ke atau MID Valley . So, En. Suami pilih Mid Valley, kata nya banyak sikit tempat nak berjalan cuci mata . Macam lah dia tue rajin bebenor berjalan, selalu pi memana terus ke tempat halatuju, bukan rajin sangat nak cuci mata pun .




Chilis Malaysia Klcc Mid Valley




Sampai Mid Valley, terus menuju ke CHILIS, ye YY nak bawak En. Suami makan di CHILIS . Tue yang suh buat pilihan nak KLCC ke Mid Valley, sebab yang terdekat 2 cawangan nie jer lah . Dah sampai apa lagi terus order makanan ler. Then YY bagi alasan nak pi toilet, padahal YY bagi tau kat wakil Chilis yang hari tue ada lah besday En. Suami, so desert nanti akan di bawa lepas makanan utama settle .




Chilis Malaysia Klcc Mid Valley



Tengah sedap enak menjamu selera , settle jer . Beberapa orang pekerja Chilis bawak desert siap ngan lilin sambil nyanyi lagu besday . Masa nie YY tengok muka En. Suami memang terkejut plus malu . Muhahahhaha, nak sangat surprise kan . Ini lah hasil nya , memang En. Suami terkejut sungguh . Dia ingat meja lain punya besday , sekali diorg datang kat meja kitaorg . Sayang betul YY memang rakam video saat surprise tue, tapi kat mana silap ntah video tak save plak.




Chilis Malaysia Klcc Mid Valley

Menu Pilihan En. Suami





Chilis Malaysia Klcc Mid Valley

Menu Pilihan YY .




Chilis Malaysia Klcc Mid Valley

Selamat Menjamu Selera




Bila pekerja Chilis dah pergi, kemain banyak soklan En. Suami . Camne Chilis boleh tau lah , bila YY pi bagi tau , dan memacam lagi lah soklan . Muhahahhaa, YY cakap lah, nak sangat surprise kan, itu jer lah yang YY mampu pun . Sebab tak sempat nak beli hadiah .Belanja makan dan nyanyi sikit ler gamak nya .



Chilis Malaysia Klcc Mid Valley

Masih terkejut .




Chilis Malaysia Klcc Mid Valley  Chilis Malaysia Klcc Mid Valley

Dapat kad besday dari Chilis, siap ada gambar kitaorang lagi .




Terima Kasih Chilis sebab duk nyanyi2 untuk besday En. Suami. Lepas makan , kitaorang berjalan kejap jer kat dalam Mid Valley tue, past tue balik arrr. Sebab kaki sekarang x larat dah nak jalan banyak , kejap jer bengkak dah .




P/S : En. Suami kata xnak pi Chilis dah, sebab malu . Hahhahaha.






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah