Entri Terkini Yana Yassin

Recent Post no Thumbnail by Bina Blog

Pregnancy 101 : Acah–Acah Pregnancy Photoshoot


Assalammualaikum,


Sejak mengandung, lama sungguh YY tak melepak dan berjumpa dengan bff YY . Last jumpa angah pun masa dia kawin bulan Mac hari tue. Diorang dapat tau YY peknen pun masa tue . So, YY buat plan nak melepak ala – ala piknik gitueee kat Tasik Titiwangsa ahad baru nie . Kebetulan plan Kak b , Ayu dan Angah semua free . Benda last minit plan, nasib ler jadi .



Then, YY terfikir . Dah alang – alang nak melepak kat Tasik plak tue, apa kata kita amik gambor mengandung . Kononlah kan, tgk orang buat pregnancy photoshoot , awak pun nak jugak . So, YY pun wassap memasing bagitau idea mengada nie, tak sangka diorang semua pun teruja . Jadi, YY pun google dan tgk sendiri gambar orang buat pregnncy photoshoot dan apa prop yang diorang guna . Nak jimat, kita amik gambar sendiri jer lah .



Pregnancy photoshoot Gambar mengandung

Happy memasing dapat lepak




Tak sangka plak hari Ahad kemain ramai orang kat Tasik Titiwangsa. Kemain payah nak cari parking. Maybe diorang duk habis kan masa petang cuti bawak anak – anak kan . Anak – Anak seronok lah dapat bermain kat taman permainan. Orang menjual pun banyak gak, tempat pertemuan kitaorang area parking yang ada port main kete control . Kat situ ada orang jual Goreng Pisang Cheese , Laksa dan memacam lagi . Kak b beli pisang Cheese untuk makan – makan sambil lepak , dan Angah siap bawak KFC lagik. Amboi, kata nak santai sekali banyak plak makanan .



Pregnancy photoshoot Gambar mengandung

Ibu To Be & Abah To Be :)

Pregnancy photoshoot Gambar mengandung

Expected Delivery October'14


Dah borak – borak , gelak – gelak apa lagi mula lah sessi bergambar. Kemain nie memasing duk posing . Sehingga lah hari makin gelap . Past tue Faizal , suami angah yang jadi PhotoG tak bertauliah duk tanya, eh camne nak tgk balik gambar . Sekali baru perasan dalam camera tak de memory card. Hahahhahahahhahahahahhaha, ini memang kelaka. Hari dah gelap kot, semua gambar yang kitaorg amik tue xde dalam camera . Memang stress lah memasing . Siap kak b kata , kena datang lagi lah minggu depan nie.




  Pregnancy photoshoot Gambar mengandung   Pregnancy photoshoot Gambar mengandung



Pregnancy photoshoot Gambar mengandung

YY , Angah , Kak b , Ayu , En. Suami dan Mika .



Pregnancy photoshoot Gambar mengandung

Macam - Macam Color baju, Coz belum tau Boy or Gurl .


Past tue , memasing decide amik jer balik lelaju . Sebab tak sampai hati ngan mak buyung nie. So, dah pastikan memory card dah masuk then sambung balik bergambar . Gilerrr lah , masa nie dah gelap kot . Takut gak ada gambar pepelik dalam camera kan . Camne ntah boleh lupa nak masuk kan memory card. Sian Faizal sampai berpeluh – peluh jadi PhotoG . Beria samapai menyiarap bagai tau .



Pregnancy photoshoot Gambar mengandung  



   Pregnancy photoshoot Gambar mengandung



Pregnancy photoshoot Gambar mengandung




Settle semua , kemas – kemas dan kitaorang pun balik . Masa nak balik tue, amboi kemain jem lagi jalan . Siap kitaorang sambung duk minum jap, kekonon nak menunggu jem kurang sikit . Alah, minum kat area parking tue jer. Last – last jem tak reda gak, kitaorang pun balik sebab dah maghrib.




Terima Kasih Bff sebab layan kerenah mak buyung nie . Mengada jer lebih . Rindu sebenarnya tak melepak dan borak – borak cam dedulu . Now, memasing dah ada komitmen , masa agak terhad bila nak jumpa . Harap lepas nie kita boleh lepak lagi . Doakan iolsss selamat bersalin yerrr .




P/S : Ada lah hikmah nya nape memory card lupa masuk, Hahhahaha. #NakSedapKanHati




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Yana Yassin Designed by Ms.Azhafizah